- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η ΑΕ Καρλόβασι τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της

 Η διοίκηση της ΑΕ Καρλόβασι τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο της Πορφυρειάδας Σχολής, ταυτόχρονα παρουσίασε μία δική της έκδοση στη μορφή ενός τεκμηριωμένου ιστορικού Λευκώματος, που αναφέρεται, με πλήθος ντοκουμέντων, φωτογραφιών, αφηγήσεων και μαρτυριών, στη διαχρονική και 88χρονη πορεία της μέχρι τώρα.
Την έκδοση σχολίασαν οι κ. Παναγιώτης Λυμπέρης π. Δήμαρχος Καρλοβάσου, Αναστάσιος Καλατζής Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου και για πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου , κ. Παύλος Παυλής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας και ο κ. Ευάγγελος Καράς αντιπρόεδρος ΕΠΣ Σάμου ο οποίος διάβασε και μήνυμα του προέδρου κ. Νικόλαου Βακάλη μιας και ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί γιατί έφυγε εκτάκτως για Αθήνα λόγω εκλογών της ΕΠΟ που είναι υποψήφιος .
Ο γενικός γραμματέας της Α.Ε Καρλόβασι κ Γιάννης Γρηγορακάκης έκανε μια ιστορική αναδρομή αναφερόμενος στην ένδοξη ιστορία του ποδοσφαίρου των Καρλοβασίτικων ομάδων , επίσης ανέφερε τους  εκλιπόντες και τέλος έδωσαν τίτλους τιμής στους συγγενείς.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Νικόλαος Κατρακάζος, καθώς και η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ . Άννη Ανδρεάδου.
Βίντεο τις επόμενες ήμερες

2 σχόλια:

Γιώργος Κρυσταλλακης είπε...

Συγχαρητηρια για τους εμπνευστες της τιμητικής εκδηλωσης ΚΑΙ της έκδοσης του λευκώματος.Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για ΤΗΝ υπόλοιπη Σαμο. Για να θυμούνται οι μεγάλοι ΚΑΙ να μαθαίνουν οι 8 νεοι

Γιώργος Κρυσταλλακης είπε...

Διορθωνω:να μαθαινουν οι νεοι