- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ο Φαλιέρας στον Α.Σ. Κέρκη

Ο Α.Σ. Κέρκης ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του με τον προπονητή Νίκο Φαλιέρα ο οποίος θα πλαισιώνει από την νέα αθλητική χρονιά το τμήμα μπάσκετ της ομάδας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ομάδας, ο νέος προπονητής θα εργαστεί αρχικά στο νεοσύστατο τμήμα ακαδημιών μπάσκετ. 

Επιπλέον από την ερχόμενη χρόνια, ο Α.Σ. Κέρκης θα δίνει την δυνατότητα σε νέους αθλητές να διαλέξουν ποιο άθλημα τους ταιριάζει περισσότερο, αφού θα λειτουργούν πλέον και οι ακαδημίες ποδόσφαιρου και μπάσκετ, ολοκληρώνοντας έτσι τον βασικό στόχο του συμβουλίου του συλλόγου που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψουν στα γήπεδα του Μαραθοκάμπου παιδιά και έφηβοι λαμβάνοντας υπόψη την πολύχρονη μη λειτουργία των ακαδημιών και των παιδικών τμημάτων σε κανένα από τα προαναφερθέντα αθλήματα. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: