- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Νιτσόλα: Αισθάνθηκα περηφάνια με την κατάκτηση του χρυσού

Η Σαμιώτισσα αθλήτρια Βάλια (Βασιλική) Νιτσόλα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ιστιοπλοΐα στους 51ους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας παραχώρησε δηλώσεις στην Ελευθερία Γερολύμου για το SamosSport.gr.

Ερώτηση 1η Πώς επιλέχθηκες να πάρεις μέρος στους αγώνες;


Απάντηση: Ως αποστολή από τη Σάμο για τη Λιθουανία επιλέχθηκαν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και του στίβου. Σχετικά με την ιστιοπλοΐα, οι δυο κατηγορίες σκαφών που έπρεπε να συμμετάσχουν στους αγώνες ήταν αυτή των optimist και των laser με έναν εκπρόσωπο-αθλητή για την κάθε μια. Η επιλογή των αθλητών έγινε με βάση την ηλικία(12-15). Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε αγώνες, με αποτέλεσμα οι σχετικές διαδικασίες να είναι πρωτόγνωρες για μένα.

Ερώτηση 2η Τι δυσκολίες αντιμετώπισες κατά την διάρκεια του αγώνα;


Απάντηση:
Ωστόσο, οι μόνες "δυσκολίες" ( αν μπορούν να θεωρηθούν ως δυσκολίες, διότι ήταν κοινές για όλους τους αθλητές του αγώνα) ήταν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη λίμνη που αγωνιστήκαμε την πρώτη μέρα του αγώνα (ξέσπασε καταιγίδα με πολύ αέρα, χαλάζι και αστραπές).

Ερώτηση 3η Πώς αισθάνθηκες για αυτή την κατάκτηση;

Απάντηση: Με αυτή την κατάκτηση φυσικά αισθάνθηκα περηφάνια, ενθουσιασμό και κατάλαβα πως μπορώ να θέσω υψηλότερους στόχους, ώστε κάποια στιγμή αργότερα να πάρω μέρος σε πιο επισήμους αγώνες.

Ερώτηση 4η Απευθυνόμενη στους συνομηλίκους σου, θα τους παρότρυνες να ασχοληθούν με το άθλημα σου;


Απάντηση: Φυσικά και θα προέτρεπα τους συνομηλίκους μου να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα καθώς είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολλά όχι μόνο από αθλητικής άποψης αλλά και όσον αφορά στη διαμόρφωση ενός αξιόλογου χαρακτήρα και προσωπικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: