- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Βόλεϊ Α.Σ. Κερκης: Επιτυχία για εμάς είναι που γεμίζαμε το ακατάλληλο γήπεδο του Μαραθοκάμπου με πάνω από 80 παιδιά

Ανακοίνωση
Μέσα σε όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε τον τελευταίο καιρό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιφέρειας μας και την συμμέτοχη μας στην δεύτερη εθνική κατηγορία καθώς και με τις μέχρι στιγμής πολύ επιτυχημένες αποκτήσεις παιχτών ήρθε η ώρα για μια διαφορετική ανακοίνωση.
Τρία χρόνια τώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε όλα τα παιδάκια από την περιοχή του Μαραθοκάμπου να τα βάλουμε στο γήπεδο και να τους δώσουμε το «μικρόβιο» από αυτό που εμείς λατρεύουμε. Τον αθλητισμό, το βόλεϊ και την αγάπη τους για τον τόπο τους. Αυτά τα τρία χρόνια έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε πάνω από 80 παιδιά, αγόρια και κορίτσια και όλα αυτά σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων, έχοντας εμείς την ευθύνη για την σωματική τους ακεραιότητα.
Κάναμε όμως υπομονή γιατί κάθε χρόνο είχαμε την υπόσχεση όλων των υπευθύνων ότι στο γήπεδο αυτό θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αδειοδότηση του και πλέον θα γίνεται σωστά η δουλεία μας, αν μπορεί να θεωρηθεί δουλεία αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.
Λιγότερο από δυο μήνες πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων, βλέπουμε ότι στο κλειστό του Μαραθοκάμπου δεν εκτελείτε καμία εργασία και άλλη μια χρόνια δεν θα πάρει άδεια και θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε τα παιδιά σε όλη την Σάμο για να βρουν γήπεδο να παίξουν (αφού στον Μαραθόκαμπο δεν μπορεί να γίνει αγώνας) και μετά από το τέλος κάθε προπόνησης να ευχαριστούμε τον θεό που όλα πήγαν καλά και δεν χτύπησε κάποιο παιδί ξέροντας τι συνέπειες θα έχει αυτό για εμάς.
Όποτε ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη περίοδο η ομάδα μας δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα των αναπτυξιακών κατηγοριών (παγκορασίδες-κορασίδες) και δεν θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε την ακαδημία μας. Συμμετοχή μόνο θα έχει η γυναικεία μας ομάδα που θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο του Καρλοβάσου και θα αναγκαστούν και αυτές όπως και εμείς στο αντρικό να κάνουν κάθε εβδομάδα εκατοντάδες χιλιόμετρα για να προπονηθούν. Πλέον για εμάς, τους Μαραθοκαμπίτες, ο αθλητισμός είναι πολυτέλεια και μεταφράζεται σε εκατοντάδες ευρώ σε βενζίνες που χρειαζόμαστε και σε φθορές τον οχημάτων για την μεταφορά μας στο Καρλόβασι , αν και παρόλα αυτά καταφέραμε και κάναμε την Σάμο υπερήφανη και αξία συγχαρητηρίων σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτά τα 3 χρόνια της λειτουργίας του τμήματος μας δεν θεωρούμε επιτυχία ούτε τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων μας ούτε την συμμέτοχη μας στην Α2.

Επιτυχία για εμάς ήταν ότι κάθε δευτέρα-τέταρτη και παρασκευή γεμίζαμε το γήπεδο του Μαραθοκάμπου από μικρά παιδιά και βλέπαμε την ευτυχία τους σε κάθε από τα παιχνίδια τους στις προπονήσεις τους. Δυστυχώς μέχρι να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο, εμείς δεν μπορούμε πλέον να περνούμε τις ευθύνες στις πλάτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: