- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball camp του ΠΑΣ Ίκαρου

Ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball camp του ΠΑΣ Ίκαρου που πραγματοποιήθηκε το διήμερο που μας πέρασε στο ΚΔΓ του Αγίου Κηρύκου.
Τα παιδιά που πήραν μέρος στο camp πέρασαν ένα υπέροχο και μορφωτικό διήμερο.
Οι εκπλήξεις των διοργανωτών, μαζί με τους καλεσμένους Γιώργο Μπόγρη και Αλέξανδρο Σιγκούνα άφησαν κατενθουσιασμένα τα παιδιά τους γονείς και τους φίλαθλους που βρέθηκαν στο κλειστό.

Μια μεγάλη έκπληξη είχαν οι διοργανωτές για τα παιδιά αφού όλα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν ως συμπαίκτες αλλά και ως αντίπαλοι με τους δύο καταξιωμένους αθλητές.

Ο Στέργιος Μυτιληνού με τους συνεργάτες του προπονητές και τα μέλη του Ίκαρου οργάνωσαν μια πολύ καλή εκδήλωση που ήταν προσεγμένη ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια.
Φυσικά το camp είχε για όλη την διάρκειά του και την απαιτούμενη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη.
Η ωραία διοργάνωση έκλεισε με τις βραβεύσεις όλων των παιδιών με μετάλλια και επαίνους ενώ έγιναν ειδικές βραβεύσεις στους νικητές και τις νικήτριες των διαγωνισμών.
Επίσης βραβεύτηκαν και οι δύο επίσημοι καλεσμένοι που μέχρι το τέλος με χαμόγελο υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές τους.

(Πηγή sporikaria.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: