- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Σε αναζήτηση προπονητή η Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού. Στη συνεδρίαση το ΔΣ αποφάσισε ν’ αποδεχτεί την παραίτηση του προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Ευριπίδη Γεροντή, επειδή τη νέα αγωνιστική σεζόν λόγω της έδρας φυσικής αγωγής που κατέχει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, θα πρέπει να είναι ο προπονητής της ομάδας της Σχολής Θετικών Επιστημών που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας.
Ευχαριστούμε «τον δικό μας Ευριπίδη» για όλα αυτά που πρόσφερε στον ένα χρόνο παραμονής του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα των φοιτητών στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας. Επίσης ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον όταν οι αγωνιστικές συνθήκες το επιτρέψουν. Η ομάδα μας από σήμερα κιόλας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και όλες οι προτάσεις θα μελετηθούν προσεκτικά στο νέο ΔΣ στο τέλος Ιουνίου, όπου και θ' ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.
Επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα junior (2006 – 2007) που θα λάβει μέρος σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στη Σύρο από 22 – 25 Ιουνίου... (Πηγή F/B Α.E. Βαθ. – Πανσ/κού).

Δεν υπάρχουν σχόλια: