- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Beach Volley: North Aegean Series 2017 Ποτοκάκι Σάμου

Potokaki open by
Beach Life Experience
Ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά της σειράς του Ιουνίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαος Κατρακάζος και του προέδρου του επιμελητηρίου κ .Κυριαζή και με την υποστήριξη όλου του τουρ 2017 από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο μεγάλοι χορηγοί στο Ποντικάκι ήταν οι: Ιάκωβος Καραγιάννης NESTORAS TRANS & Vkd Vkdmarket Anna Argiri
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο ΑΜΑΝDA στο Καρλόβασι , το Samos bay στο Βαθύ και τον κ. Dimitrios Christinidis για την πρόσφορα φιλοξενίας του ζευγαριού των γυναικών που ήρθαν απ την Σύρο να συμμετέχουν στο τουρνουά.
Στις γυναίκες μετά από πολύ δυνατές μάχες Μαργαρίτα Χάνα - Σοφία Μαραθοκαμπίτου νίκησαν 2-1 σετ τις Ναταλία Χατζηνικολάου - Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου και κατέκτησαν το τουρνουά.
Στους άνδρες Γιαννούλης - Κνίτης νίκησαν 2-1 σετ τους Βουρονίκο - Κρητικού και κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Τέλος στο μεικτό άλλο ένα χρυσό για Κνίτη - Χάνα που κέρδισαν 2-0 σετ τους Θοδωρής Λεβογιάννης - Μαραθοκαμπίτου Σοφία και πήραν την πρώτη θέση.
Στους νικητές και φιναλίστ απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα απ τον διοργανωτή και τον ιδιοκτήτη του beachvolley Potokaki Nikos Stefanis ενώ μοιράστηκαν δώρα απ τους δωροθέτες μας:
ELIA restaurant Jannis Archontoulis ,Heineken light, MPLE club Mixalis Mitsos ,27. Wooden Accesories Stamatis Nedilakis , Wilson Greece by ship TRAVEL.

Η Σειρα θα συνεχιστεί με τα πιο δυνατά τουρνουά τον Αύγουστο στις 5&6 και 12-13 στην Σάμο και 19&20 στην Ικαρία!
Συντονιστείτε γιατί τα καλύτερα έρχονται και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!!
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: