- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Μπάσκετ: Τουρνουά ανόδου για την Γ΄ Εθνική BAOΛ Χίου - ΠΑΣ Ίκαρος 81-79

5η Αγωνιστική
Το τουρνουά των πρωταθλητών νήσων τελείωσε με τον Ίκαρο στον τελευταίο του αγώνα να γνωρίζει την ήττα από τον ΒΑΟΛ με 81-79.
Ο αγώνας είχε την μορφή φιλικού αφού οι δυο ομάδες δεν διεκδικούσαν κάτι και έτσι έδωσαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες.

Ο ΒΑΟΛ Χίου θα αγωνίζεται την νέα περίοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία αφού ολοκλήρωσε το τουρνουά στην πρώτη θέση και αήττητος.
Η ομάδα του νησιού μας παρά τις απουσίες που είχε πριν το τουρνουά και αυτές που προστέθηκαν όταν η ομάδα έφτασε στην Αθήνα, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και πάλεψε όλους τους αγώνες όσο περισσότερο μπορούσε.
Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν και ποια θέση θα καταλάμβανε η ομάδα του Μανώλη Ξενάκη αν εμφανιζόταν χωρίς απουσίες στο τουρνουά.
Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα για τα επιτεύγματα της φετινής χρονιάς.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα:19-16, 39-32, 60-57, 81-79.
Ίκαρος (Ξενάκης): Τσουρής 14(4), Διάκος 2, Ο. Παπαλάς 6, Καρναβας 2, Λαμπρόπουλος 9(1), Κ. Παπαλάς 10, Πούλος 14, Τέσκος 20(1).

Η τελική βαθμολογία του τουρνουά:

Τελική Βαθμολογία
1. ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ 8
2. Καλλιθέα Ρόδου 7
3. Παπάδος Γέρας 6
4. Ίκαρος Ικαρίας 5
5. Τα Φανάρια Νάξου 4.

(Πηγή sporikaria.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: