- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χατζηκωνσταντή

"Έπειτα από τ’ αμέτρητα και συγκινητικά μηνύματά σας, ως ΔΣ της Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χατζηκωνσταντή με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του, την οικογένειά του και φυσικά μέσα από έγκυρες πληροφορίες του ιατρικού προσωπικού και προσώπων της οικογενείας του.
Ο Δημήτρης μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έχει υποστεί, από το τροχαίο δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (08/05). Η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζάνειου Νοσοκομείου και για μερικές μέρες οι γιατροί αποφάσισαν να τον θέσουν σε καταστολή.
Η άμεση ανταπόκριση όλων σας για αιμοδοσία υπέρ του Δημήτρη ήταν συγκινητική. Από πολλά μέρη της Σάμου, της Ελλάδας μέχρι και από Κύπρο υπήρξαν εθελοντές αιμοδότες. Υπάρχουν ακόμα ραντεβού για αιμοληψία και αύριο Τετάρτη (10/05). Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν σταματά μέχρι όλα να πάνε καλά όσο αφορά την υγεία του Δημήτρη.
Νεότερα θα κοινοποιηθούν, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και οι προσευχές μας συνοδεύουν τον Δημήτρη και την οικογένειά του".

(Πηγή F/B Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου - Πανσαμιακού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: