- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού δεν πάει Ικαρία

Δελτίο Τύπου
Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Σάμου ότι η ομάδα μας παραιτήθηκε από τον Σαββατιάτικο αγώνα του Ανδρικού Πρωταθλήματος με την ομάδα της Μεσαριάς και δεν θα μεταβεί στην Ικαρία.

Ο λόγος που μας οδήγησε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση είναι ότι αρκετοί παίκτες μας έχουν ξεκινήσει εργασία σε δουλειές που ασχολούνται με τον τουρισμό, οι παίκτες του τμήματος υποδομής που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Ανδρικό αγωνίζονται την επόμενη μέρα στον τελικό του αντίστοιχου Πρωταθλήματος και όπως είναι λογικό δεν θέλαμε να τους ταλαιπωρήσουμε. Θα ήταν άδικο για τα παιδιά. Έτσι, δεν μπορούσε να συγκροτηθεί αποστολή με ικανό αριθμό παικτών για να πάμε να αγωνιστούμε. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας, από την ομάδα της Μεσαριάς και από όλο το φίλαθλο κοινό για αυτή μας την απόφαση αλλά δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: