- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

...

Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos samos samos samos samos samos samos samos

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Εύγε ! Είθε ..

(Του Γιώργου Τζουραμάνη )
Στις 20 Μαΐου, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου & 21 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Π.Ε Σάμου πραγματοποιήθηκε η διημερίδα αθλητικής ψυχολογίας, από τον κορυφαίο αθλητικό ψυχολόγο Ιωάννη Ζαρώτη.
Διήμερο με εξαιρετική θεματολογία τόσο για τους γονείς (για ποιο λόγο αθλούνται τα παιδιά, τι ζητάνε από τους γονείς , τον ρόλο και την στάση του γονέα απέναντι στο παιδί-αθλητή), όσο και για τους προπονητές , για την όλη στάση τους, κυρίως την επικοινωνία με τον αθλητή.

Συνδιοργανωτές ήταν οι ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, η ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ και η ΤΕ ΕΟΠΕ, οι οποίοι στήριξαν οικονομικά και όχι μόνο την προσπάθεια του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Σάμου (στον τομέα της πετοσφαίρισης) κ. Θανάση Πανούσου ,για τον εμπλουτισμό γνώσεων σε όλους όσους ασχολούνται- στο νησί μας- με τον αθλητισμό.
Μία προσπάθεια που δυστυχώς όμως δεν είχε την ανταπόκριση που της αρμόζει, αφού την Κυριακή, ιδιαιτέρως, η προσέλευση προπονητών - γυμναστών - εκπαιδευτικών - παραγόντων του αθλητισμού ήταν μηδαμινή, σε σχέση με τον αριθμό των ομάδων που υπάρχουν στο νησί μας.
Στο τέλος των παρουσιάσεων ο κ. Ζαρωτής απάντησε σε ερωτήσεις γονέων και προπονητών, σχετικά με τις παρουσιάσεις, αλλά και σε άλλα μείζονα θέματα που απασχολούν ,καλύπτοντας όλα τα ¨κενά¨.
Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι συνετέλεσαν στην διοργάνωση αυτής της διημερίδας αθλητικής ψυχολογίας και θερμή ευχή μας στο μέλλον να δούμε και άλλες ανάλογες προσπάθειες στο όμορφο νησί μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: