- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Συλλυπητήρια για θάνατο του Τσεσμελή και προσευχές για τον Χατζηκωνσταντή

Η σημερινή μέρα (Δευτέρα 08/05), είναι πολύ δύσκολη, από το ξεκίνημά της κιόλας. Ενημερωθήκαμε για τον χαμό του 29χρονού ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσεσμελή (νυν του Πολυκράτη και μερικά χρόνια πριν της Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού), έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.
Ο Γιάννης δυστυχώς εξέπνευσε στον τόπο του συμβάντος.
Ο 21χρονός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Χατζηκωνσταντής μέλος της Ένωσης Βαθύλλου Πανσαμιακού με βαριά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) και συνεπιβάτης της δίκυκλης μοτοσυκλέτας, βρίσκεται ήδη σε Νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ.
Ως Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος, όπως επίσης και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΟ Πολυκράτη. Σίγουρα η γειτονιά των αγγέλων τον περιμένει για να τον εντάξει στη δική της ποδοσφαιρική ομάδα.
Οι προσευχές όλων μας συνοδεύουν τον αγαπημένο μας Δημήτρη να ξεπεράσει γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει και ο Θεός να δίνει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: