- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Βόλεϊ: Βραβεύτηκε ο Θανάσης Πανούσος από το Δ.Σ. του ΣΠΑ Καρδίτσας

Για την προσφορά του στο άθλημα βραβεύτηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων ο Θανάσης Πανούσος του Μίλωνα.
Ο Πανούσος που ακόμα αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του Μίλωνα, ήταν στην Καρδίτσα σαν απλός φίλαθλος για να ενισχύσει την ομάδα του και το ΔΣ του ΣΠΑΚ δεν τον ξέχασε και του παρέδωσε το βραβείο λίγο πριν τις απονομές στις νικήτριες ομάδες.
Ο Πανούσος μας είπε:

«Ευχαριστώ τον σύλλογο αθλητών του ΣΠΑΚ για την τιμή που μου έκανε. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα καθώς ήρθα μαζί με την αποστολή της ομάδας μου για να παρακολουθήσω το φάιναλ 4.
Η Καρδίτσα είναι πάντα για μένα μια πολύ φιλόξενη πόλη που αγαπάει το βόλεϊ και έχει παράδοση. Η διοργάνωση ήταν άψογη οργανωτικά. Εύχομαι ο ΣΠΑΚ να γυρίσει του χρόνου ξανά στην Α2. Είδα όλα τα ματς του φάιναλ φορ και μου άρεσε αρκετά το επίπεδο της τεχνικής ορισμένων παιδιών. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και φυσικά ιδιαίτερα στον Πήγασο που βγήκε πρώτος αλλά και στην δική μου ομάδα την ομάδα του Μίλωνα που πήρε το χάλκινο μετάλλιο με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Έχουν παρόν αλλά έχουν και πολύ μέλλον τα παιδιά αυτά.
»   (Πηγή greekvolley.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια: