- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Α.Σ Λαίλαπας - Ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 2-3 (Φωτο)

Κρίσιμο παιγνίδι και για τις δυο ομάδες μιας και ο Λαίλαπας ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να παραμένει στην α΄ κατηγορία ενώ ο Πυθαγόρας μόνο νίκη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μαζί με τον Πολυκράτη, αφού ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Πυθαγόρας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 23΄ προηγήθηκε με 2-0 με γκολ που πέτυχε ο Τζιομπάι με σουτ και άνοιξε το σκορ στο 14΄ 0-1 και ο Καραμόσχος στο 23' με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Ο Λαίλαπας αντέδρασε και μείωσε σε 1-2 στο 37΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούτσου έξω από την περιοχή . Σκορ ημιχρόνου .
Στην επανάληψη και στο 61' ο Τσεβάς με σουτ έδωσε αέρα και πάλι δυο γκολ στους φιλοξενούμενους 1-3 και το τελικό 2 -3 έκανε με πέναλτι στο 83΄ ο Μάρκου . Το πέναλτι έκανε ο Σαπουνάς όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του, έτσι αντίκρισε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη.
Α.Σ Λαίλαπας: Ζουρνατζής, Βακράς , Πήττας, Σπάγος, Αξιώτης, Κουλούρης, Σταύρου, Καρνάς, Κρητικός, Λούτσος, Μάρκου, (Καρανδρέας Αναστασίου).
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας : Καλατζής , Μαργαρώνης , Μαστρογιάννης , Κοντάρας, Σαπουνάς, Καραδήμος, Σαράντου, Καραμαρούδης , Καραμόσχος , Τσομπάι , Τσεβάς. (Κάρσας, Κατσίκας).
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: