- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

...

Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos samos samos samos samos samos samos samos

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας – ΑΟ Πολυκράτης 2-1 (Ο Αγώνας vid)

Ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιΐκων στη γ΄ Εθνική
Νταμπλούχος για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017 είναι από το απόγευμα της Κυριακής (14/05) η ομάδα του ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαιΐκων κέρδισε τον ΑΟ Πολυκράτη Πυθαγορείου με 2-1 .

Οι ομάδες είχαν ισοβαθμήσει στη βαθμολογία με 47 βαθμούς και από μια νίκη στα μεταξύ τους παιγνίδια με το ίδιο σκορ 2-1 έτσι οδηγήθηκαν σε αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Σάμου όπου εκεί, ο Πυθαγόρας κέρδισε με 2-1( το σκορ που κυνηγάει τις δυο ομάδες στα μεταξύ τους παιγνίδια )και αναδείχτηκε Πρωταθλητής για το 2016-2017 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην γ΄ Εθνική κατηγορία. Να αναφέρουμε ότι πριν ένα μήνα είχε κατακτήσει και το κύπελλο έτσι η φετινή χρονιά έκλεισε με απόλυτη επιτυχία για τον Πυθαγόρα.
Η ομάδα του Πολυκράτη μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι και στο 23΄ άνοιξε το σκορ όταν ο Έμπι εκτέλεσε δυνατό πλάγιο η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή σύγχυση στην άμυνα του Πυθαγόρα το εκμεταλλεύτηκε ο Αναστασιάδης ο όποιος μα κεφαλιά έκανε το 0-1 . Η ισοφάριση για την ομάδα των Κοντακαιΐκων ήρθε στο 45΄ με αυτογκόλ του Κόττορα . Στην επανάληψη και στο 63΄ο Σαράντου με κεφαλιά μετά από πάσα του Καραμόσχου πέτυχε το νικητήριο τέρμα και έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα του και την άνοδο στην γ΄ εθνική κατηγορία . Στο 89΄αποβλήθηκε από τον Πολυκράτη ο Χατζηλαγός.
Διαιτητές : Κατόπης, Σίπκας, Κωνσταντινίδης. 4ος Αράπος
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Αναγνώστου) : Καλατζής , Μαργαρώνης , Μαστρογιάννης , Βελονάκης, Κοντάρας, Καραδήμος, Σαράντου, Καραμαρούδης , Καραμόσχος , Τσομπάι , Τσεβάς. (Ιωαννίδης, Κατσίκας).
ΑΟ Πολυκράτης(Αρχοντούλης) : Θράβαλος, Τζιώτης, Κόττορας, Χατζηλαγός, Λιόγκας, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέμρι, Παπαχρήστου, Αναστασιάδης, Καρύδης, Γιαννούλης. (Κακάνης, Τσαγκάρης, Κυριαζής)


>

Δεν υπάρχουν σχόλια: