- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πολυκράτης- Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού 2-1. Τα γκολ (vid ρεπορτάζ)


Ρεπορτάζ Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πολυκράτης επί της Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού με 2-1 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Πυθαγόρα με 41 βαθμούς δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο 4' οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Τζιώτη , το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 17’ ο Βελάνης 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 19’ μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Ένωσης ο Πολυκράτης ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Αναστασιάδη. Στο 26' πάλι ο Αναστασιάδης εκμεταλλεύεται τα λάθη της άμυνας και με σουτ έκανε την ανατροπή στο σκορ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πυθαγορείου με 2-1 σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Διαιτητές Κατόπης , Συριανόγλου, Πλιάγκος.
Α.Ο Πολυκράτης: Θράβαλος, Παπουτσογιαννόπουλος (Κυριαζής), Κόττορος, Κακάνης, Τζιώτης, Έμπι, Λιόγκας, Βακράς, Αναστασιάδης (Τσαγκάρης), Παπαχρήστου, Γιαννούλης (Τσεσμελής).
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού : Χουσάς, Λυγνός, Χατζηκωνσταντής, Σεβαστάκης, Παλάσκας (Βαρδίκος λ.τ. Σεχάι), Δριτσάκης, Κατζιώτης (Μούτσος), Τσούκας, Βελάνης, Σιαφίλιος, Δρακόπουλος.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.