- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΕΣΣ Ο Αθλέων : Δελτίο Τύπου

Final Four Κορασίδων Νομού Σάμου
Ο Αθλέων συγχαίρει μέσα από τα βάθη της καρδιάς του τις μικρές λιονταρίνες του οι οποίες έλαβαν μέρος στο Final Four Κορασίδων Νομού Σάμου, όπου κατέλαβαν την τέταρτη θέση άκρως τιμητική για αυτές – για μας , χαλαλίζοντας τους προπονητικούς κόπους , την υπομονή και επιμονή όλων των παραγόντων ( καθώς το σύνολο των δαπανών μετακίνησης, διαμονής κτλ εκείνοι και μόνο εκείνοι κατέβαλαν ) .

Παρότι οι μικρότερες – ηλικιακά – της διοργανώσεως , πάλεψαν λιονταρίσια με τις μεγαλύτερες και άρα εμπειρότερες αντιπάλους τους καταγράφοντας μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε αυτό που ενδιαφέρει τον Αθλέοντα δεν είναι ο << πρωταθλητισμός >> αλλά η ευγενής άμιλλα , η συμμετοχή , το ταξίδι !.. Ο Αθλέων συγχαίρει τις τρείς πρώτες ομάδες Πας Ίκαρος , ΑΣ Διαγόρας , ΠΜΑΣ Κούρος για την άριστη εμφάνιση τους και χρησιμοποιώντας το ρητό των νεαρών Σπαρτιατών << άμμες δε γ’εσσόμεθα πολλώ κάρρονες >> τις διαβεβαιώνει ότι στο μέλλον επαξίως θα τις συναγωνιστεί .
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον Σαμιακό-Ικαριώτικο- Φουρνιώτικο λαό για την παντοειδή έκφραση αγάπης στον Αθλέοντα που δείχνει να έχει στην καρδιά του, όπως άλλωστε τον περίφημο Λέοντα που κατακοσμεί την καρδιά της Σάμου μας.
Το μπάσκετ είναι εδώ , τα καλύτερα έπονται !!!
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: