- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Α.Ε. Καρλόβασι –Α.Ο. Πολυκράτης 0-3 (Φωτο)

Πολύ καλό παιγνίδι και από τις δυο ομάδες με τον Πολυκράτη να παίρνει τη νίκη με 3-0 με χατ  τρικ του αρχηγού του Άγγελου Παπαχρήστου.
Το ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν χάσει την μεγάλη ευκαιρία στο 35΄όταν ο Πλατίγκος βγήκε τετ α τετ με τον Θράβαλο τερματοφύλακα του Πολυκράτη, αλλά στο πλασέ που έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Καρλοβάσου μπήκε δυνατά και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 48΄ άλλα ο Θράβαλος και οι αμυντικοί είπαν όχι σε διαδοχικά σουτ των γηπεδούχων. Το 0-1 έγινε στο 56΄ όταν  ο Καρύδης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Σκουνδιάνος απόκρουσε η μπάλα έφτασε στον Παπαχρήστου αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα στο 59΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από κόρνερ του Καρύδη με κεφαλιά πέτυχε το 0-2, το σκορ έκλεισε και πάλι ο Παπαχρήστος κάνοντας χατ τρικ στο 65΄ μετά από πλάγιο του Έμπρι ο Βοστάνης δεν μπόρεσε να διώξει με κεφαλιά έτσι ο σκόρερ με σουτ έκανε το τελικό 0-3 . Στο 71΄σε φάουλ που έγινε στο κέντρο του γηπέδου συνεπλάκησαν Χατζηλαγός και Τσερβενάκου με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα, ο Χατζηλαγός με δεύτερη κίτρινη και ο Τσερβενάκου με απευθείας κόκκινη. Στην ίδια φάση δέχτηκε και ο Καρύδης δεύτερη κίτρινη ( κόκκινη), επίσης στο 76΄ έγινε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων που έγιναν στα αποδυτήρια και στην κερκίδα. Στο 75΄ ο Παπαγεωργίου πέτυχε γκολ για το Καρλόβασι το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Θράβαλο ο οποίος στο 90΄ έκανε δυο σωτήριες επεμβάσεις.
Διαιτητές: Σφέτσιας, Τσιμπρίδης , Καζόγλου.
Καρλόβασι (Σκούνας): Σκουνδριάνος, Μάρκου, Τσερβενάκου, Παπαγεωργίου, Βοστάνης, Χατζηνικολάου, Μανιτσιούδης, Ντάγια, Πλατίγκος, Σέφα , Ψαρρός. (Ζορμπάς, Παπαϊωάννου , Σπύρος)
ΑΟ Πολυκράτης(Αρχοντούλης) : Θράβαλος , Βακράς, Κακάνης, Μπιέμρι, Χατζηλαγός, Τζιώτης, Λιόγκας, Καρύδης, , Αναστασιάδης, Παπαχρήστου, Γιαννούλης. (Τσεσμελής, Τσαγκάρης, Κυριαζής)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: