- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αγώνας κυπέλλου: ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Πολυκράτης 5-1 (Βίντεο - Φωτο)

Για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ο Πυθαγόρας επικράτησε του Πολυκράτη με 5-1 και πέρασε στον τελικό όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας  (ο οποίος κέρδισε τη Σχολή Θετικών Επιστημών με 2-1 στην παράταση) σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣ Σάμου ) .
Η ομάδα των Κοντακαιίκων μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και στο 10΄ κέρδισαν πέναλτι με τον Καραμόσχο το εκτέλεσε ο Κάρσας αλλά ο Θράβαλος έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε . Το 1-0 έκανε ο Καραμόσχος στο 15΄ με σουτ μέσα από την περιοχή έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο .
Στην επανάληψη και στο 55΄ο Βελονάκης με πλασέ ανέβασε το σκορ στο 2-0 και στο 57΄ με καρφωτή κεφαλιά ο ίδιος ποδοσφαιριστής το 3-0. Στο 65΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές αποβλήθηκε ο Κοντάρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Στο 67' ο Κυριαζής με σουτ μείωσε σε 3-1. Το 4-1 πέτυχε ο Κάρσας στο 80΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το τελικό 5-1 ο Κατσίκας με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το πέναλτι κέρδισε ο Καραμόσχος.
Διαιτητές: Κατόπης, Σίπκας , Παπαδάμ. 4ος Αράπος
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας : Καλατζής , Μαργαρώνης , Μαστρογιάννης , Βελονάκης , Κοντάρας, Σαράντου Τσομπάι , Καραμαρούδης , Καραμόσχος , Κάρσας, Τσεβάς
ΑΟ Πολυκράτης : Θράβαλος , Μπιέμρι, Κόττορος , Τζιώτης, Χατζηλαγός, Παπαχρήστου, Τσεσμελής, Αναστασιάδης, Γιαννούλης, Λιόγας, Καρύδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: