- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

...

Για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στην κάρτα
samos samos samos samos samos samos samos samos

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Α.Σ Λαίλαπας - Α.Ο. Μεσαριάς 3-0 (vid)

 Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία αντίσταση από τη Μεσαριά ο Λαίλαπας επικράτησε με 3-0 ,  αγώνας για για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της α΄ τοπικής κατηγορίας  .  Η ομάδα της Χώρας μπήκε δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα στο 18΄να ανοίξει το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Σταύρου με σουτ μέσα από την περιοχή , το 2-0 έκανε ο Αργύρης Λούτσος στο 50΄, ενώ δυο λεπτά αργότερα στο (52΄) ο Κουλούρης απέφυγε από αριστερά τρεις αντιπάλους έκανε παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου εκεί από το ύψος του πέναλτι ο Κρητικός με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Λαίλαπας έφτασε στους 8 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον Διαγόρα Ραχών που έχει 10 και παλεύουν για τη σωτηρία τους πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος . Διαιτητές Παπαδάμ, Σίπκας, Αράπος 

 Α.Σ Λαιλαπας: Μάρκου, Βακράς, Πίτας, Καρνάς, Κ. Λούτσος , Κουλούρης, Σταύρου, Καρανδρέας, Κρητικός, Αργ. Λούτσος, Λ. Μάρκου. 
Α.Ο. Μεσαριάς: Καρούτσος, Κάτσης, Τεφάς, Τσιαντής, Η. Ευστρατουδάκης, Μαρ. Ευστρατουδάκης, Πελ. Ευστρατουδάκης, Παπαθανασίου, Τσαντές, Φούσκας, Χοντροδάκης.

Τα γκολ του Αγώνα 

                                                 Video το 1ο γκολ του Λαίλαπα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: