- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Α.Σ Λαίλαπας - Α.Ο. Μεσαριάς 3-0 (vid)

 Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία αντίσταση από τη Μεσαριά ο Λαίλαπας επικράτησε με 3-0 ,  αγώνας για για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της α΄ τοπικής κατηγορίας  .  Η ομάδα της Χώρας μπήκε δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα στο 18΄να ανοίξει το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Σταύρου με σουτ μέσα από την περιοχή , το 2-0 έκανε ο Αργύρης Λούτσος στο 50΄, ενώ δυο λεπτά αργότερα στο (52΄) ο Κουλούρης απέφυγε από αριστερά τρεις αντιπάλους έκανε παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, όπου εκεί από το ύψος του πέναλτι ο Κρητικός με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Με την κατάκτηση των τριών βαθμών ο Λαίλαπας έφτασε στους 8 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από τον Διαγόρα Ραχών που έχει 10 και παλεύουν για τη σωτηρία τους πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος . Διαιτητές Παπαδάμ, Σίπκας, Αράπος 

 Α.Σ Λαιλαπας: Μάρκου, Βακράς, Πίτας, Καρνάς, Κ. Λούτσος , Κουλούρης, Σταύρου, Καρανδρέας, Κρητικός, Αργ. Λούτσος, Λ. Μάρκου. 
Α.Ο. Μεσαριάς: Καρούτσος, Κάτσης, Τεφάς, Τσιαντής, Η. Ευστρατουδάκης, Μαρ. Ευστρατουδάκης, Πελ. Ευστρατουδάκης, Παπαθανασίου, Τσαντές, Φούσκας, Χοντροδάκης.

Τα γκολ του Αγώνα 

                                                 Video το 1ο γκολ του Λαίλαπα 





Δεν υπάρχουν σχόλια: