- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα της ΑΕ Καρλόβασι για Διεκδίκηση

Η πρωτοβουλία που πήρε ο συνάδελφος Π.Ανδριώτης της ΕΠΣ Λέσβου και αφορά το νησιώτικο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε και μαζί με τα άλλα νησιά συντονισμένα και δυναμικά να διεκδικήσουμε την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία κάθε Σωματείο ολομόναχο και αβοήθητο σήμερα αντιμετωπίζει.
Δίχως λοιπόν να παριστάνουμε τους αυτόκλητους σωτήρες,καλούμε όλα τα αδελφά Σωματεία να δώσουν το παρών σε αυτή τη διεκδικητική συλλογική προσπάθεια.Να πούμε ότι η Λήμνος είναι ήδη έτοιμη,η Λέσβος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και η Χίος προχωρά-ει με γρήγορους ρυθμούς.Δεν μένει παρά να ενεργοποιηθούμε κι εμείς.
Εκείνο που χρειάζεται είναι,κάθε Σωματείο να ορίσει έναν αντιπρόσωπο,ο οποίος σε συνερ-γασία με τους λοιπούς να συμμετάσχει στην εκλογή μίας συντονιστικής επιτροπής για τον Ν.Σάμου,που έγκαιρα θα αναλάβει την αγωνιστική συνεργασία με τις αντίστοιχες επιτροπές των άλλων νησιών ή νησιωτικών συμπλεγμάτων.
Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και όλοι μαζί δυναμικά θα διεκδικήσουμε όσα αποτελούν συνταγματικό μας δικαίωμα και όσα ως ακρίτες νησιώτες αξίζουμε να έχουμε!
Αντιπρόσωπός μας ορίζεται ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου Γρηγορακάκης Γιάννης,τηλέφωνο 6989165683,
email tharsynos@outlook.com.gr
ΤΟ Δ.Σ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: