- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη ανατροπή και ισοπαλία εκτός έδρας για το Διαγόρα Ικαρίας

(Του Νάσου Μπράτσου)
Με αποτέλεσμα ημιχρόνου 2-0 υπέρ των γηπεδούχων Νηρηίδων Φθίας, το τελικό 2-2 αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα για το Διαγόρα Ικαρίας, που μπορούσε να είχε και καλύτερη τύχη, αν δεν είχε δεχτεί "φτηνά" γκολ στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού.
Πάντως στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν πλήρως οι παίκτριες των Νηρηίδων και ο Διαγόρας ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Αντίστροφη ήταν η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά αποζημιώθηκαν οι εκδρομείς φίλαθλοι του Διαγόρα, που για άλλη μία φορά υπερτερούσαν στην κερκίδα σε εκτός έδρας αγώνα. Συνδέσεις για ενημέρωση για τη ροή του αγώνα, έγιναν με την ΕΡΑ Σπορ.
Σκόραραν για τις Νηρηίδες η Αναγνωστοπούλου στο 8' και η Ηλιάνα Υφαντή στο 20', ενώ στο 57' και στο 85΄ "χτύπησε" για το Διαγόρα η Αληθινή Κουτσού.

Νηρηίδες Φθίας: Υφαντή Βασιλική, Μπούκη,Καραούλη,Τσούτσικα, Μαστρογιάννη, Παπαγεωργίου,Καρακώστα, Νέλλα (76΄ Κοντομάρη), Αναγνωστοπούλου, Κατσαούνου, Υφαντή Ηλιάνα.

Διαγόρας Ικαρίας: Πούλη, Καστανιά, Καρίμαλη Ιωάννα, Κουτσού Γιώτα, Μαλλέ, Κανελλοπούλου (25’ Καρίμαλη Αντωνία), Κουτσού Αληθινή, Καρούτσου (73’ Κράτσα), Ξενάκη, Κατέχη, Παπαϊωάννου.
O αγώνας που ήταν στα πλαίσια της Γ' Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου, έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στην περιοχή ανάμεσα στο χωριό Φραντζή Λαμίας και το Γοργοπόταμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: