- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ Πολυκράτης-Α.Σ.Λαίλαπας 2-0 (Φωτο )

Το καθήκον του έκανε στην έδρα του ο ΑΟ Πολυκράτης, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο επικράτησε του Λαίλαπα με 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Λιόγκας στο 34΄και ο Αναστασιάδης στο 77΄, έτσι παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κου,
ενώ ο Λαίλαπας που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πάλεψε το παιγνίδι, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Το ευχάριστο είναι ότι μπαίνει νέο αίμα στην ομάδα της Χώρας  αφού  στο παιγνίδι με τον Πολυκράτη έκαναν ντεμπούτο δυο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2002 οι Φαλάρης και Τσελέντας . Από τον Λαίλαπα αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής Κρητικός γιατί διαμαρτυρήθηκε σε απόφαση του διαιτητή.
Διαιτητές: Σφέτσιας, Παπαδάμ, Τσιμπρίδης.
ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης): Θράβαλος, Βακράς (Αλεξανδρόπουλος), Εμρι(Κακάνης), Τζιώτης , Χατζηλαγός, Παπαχρήστου , Λιόγκας, Τσεσμελής, Αναστασιάδης, Καρύδης Γιαννούλης(Κυριαζής).
Α.Σ.Λαίλαπας: (Τζερέτας): Π. Μάρκου, Μαρκύ, Πήττας, Αξιώτης, Κουλούρης, Βακράς, Σταύρου , Καρανδρέας, (Φαλάρης), , (Φουντουλάκος), Α. Λούτσος, Κ. Λούτσος, (Τσελέντας) Λ. Μάρκου.
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: