- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού - Α.Ο.Σάμου 2-0 (Φωτό)

Σε ένα μέτριο παιγνίδι που έγινε στο Στάδιο Σάμου για την 10η αγωνιστική της α΄κατηγορίας η Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού επικράτησε του ΑΟ Σάμου με 2-0 . Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Σάμου μπήκε πιο δυνατά στο παιγνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία της Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και τα κατάφεραν, το 1-0 έκανε ο Θύμιος στο 54΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 72΄ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0,  όμως η μπάλα στο σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λύκου. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Βελάνης στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Διαιτητές: Κατόπης, Σίπκας, Τσιμπρίδης
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού: Θηριανός , Δρούγκας (Βαρδίκος), Χατζηκωσταντής (Κοκκινάκης), Τσούκας, Σεβαστάκης, Δριτσάκης ( Μούτσος), Θύμιος, Παπαθεοδώρου, Βελάνης, Παλάσκας, Δρακόπουλος.
ΑΟ Σάμου: Λύκος, Θεοδωράκης(Νοταράς), Σκεύης, Σαχίνιγλου, Μοσχόπουλος, Ακούλι, Βαγιανός (Δημητρίου), Φαλαρης , Μωραΐτης(Μιχαλόπουλος), Μπαλοτσός, Αμυρσώνης.
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: