- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Μπάσκετ: ΠΑΣ Ίκαρος – Α Ε Καρλόβασι 53-42 ( Δηλώσεις Προπονητών)

Πρωτάθλημα Ανδρών 1η αγωνιστική
Ο ΠΑΣ Ίκαρος ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής , επικράτησε με 53- 42 της ΑΕ Καρλόβασι . Σε ένα μέτριο παιγνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να παίξουν σπουδαίο μπάσκετ . Οι φιλοξενούμενοι στην άμυνα τα πήγαν πολύ καλά , αλλά στην επίθεση δεν είχαν τις σωστές επιλογές και αυτό το πλήρωσαν με ήττα .
Τα δεκάλεπτα: (18-12, 24-22, 38-29 , 53-42) .
Διαιτητές Γιάννης Πόθας , Μίλτος Βουδιώτης


ΠΑΣ Ίκαρος: Τσουρής 1, Λαμπρόπουλος 4, Μυτιληνιού 14, Καντούνης 2, Τέσκος Γιαν. 2, Ζαχαριάδης 22, Πούλος 4, Τέσκος Γιωργ. 4, Μαυρογιώργης, Ρολίκας, Καρναβάς, Τσιόλης.

ΑΕ Καρλόβασι: Χιώτης 4, Καρνιαβούρας 2, Αλούπης 1Ο(1), Κιάσσος 4, Τσιτλακίδης 5(1), Καραδήσογλου 3, Αποστολίδης 8(1), Γεροντίτης 6, Παπαδάκης, Ανδρικού, Πανούσος.


Δηλώσεις 
Στέργιου Μυτιληνιού αθλητή  ΠΑΣ Ίκαρου
Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες παρόλα αυτά επί 40 λεπτά δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Η διαιτησία σήμερα είχε αρκετά λάθη για την ομάδα μου, αλλά θέλω να πιστεύω ότι απλά βρέθηκαν σε κακή μέρα. Το Καρλόβασι φέτος με την έλευση του κόουτς Τσιότσιου, παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο και είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με άλλες χρονιές. Κρατάμε την νίκη, αφήνουμε την μέτρια εμφάνιση πίσω και συνεχίζουμε για τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Γιώργου Τσιότσιου  προπονητή Α Ε Καρλόβασου
Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την δίκαιη καθαρή νίκη του. Το αμυντικό μας πλάνο ακολουθήθηκε κατά 90% , επιθετικά οι τελικές επιλογές μας δεν ήταν σωστές(τα σουτ), ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ανεξήγητα φοβισμένοι , δε πήραμε πρωτοβουλίες στα κρίσιμα κομμάτια του παιχνιδιού. Το πλεονέκτημα για την 1η θέση ανήκει κατά 99% στον Ίκαρο. Η φιλοξενία των ανθρώπων του Ικάρου και των αθλητών του ήταν άψογη. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή και βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα . Έχουμε πολύ δρόμο για το πρωτάθλημα και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε υπό την πίεση του αποτελέσματος(νίκη σε κάθε ματς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: