- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΑΓΣ Διαγόρας Ικαρίας Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου 2016- 2017 (Ρόστερ ομάδας)

Για δεύτερη χρονιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Διαγόρα θα συμμετάσχει σε Εθνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Το περυσινό ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται και φέτος με την ίδια διάθεση και πολλές προσδοκίες. Από τις περσινές αντιπάλους μόνο η ομάδα των Νηρηίδων Φθίας είναι στον ίδιο όμιλο με την ομάδα του νομού μας.

Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι παίκτριες με την συμμετοχή τους στην περσινή διοργάνωση θα είναι σίγουρα ο οδηγός για μια αξιόλογη και αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται η διοίκηση του Διαγόρα και πολλοί φίλοι που την στηρίζουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής.
Ο Σαράντος Καρίμαλης θα είναι για δεύτερη χρονιά ο προπονητής της ομάδας και θα οδηγήσει με την ίδια πετυχημένη συνταγή τα κορίτσια σε νέες επιτυχίες.
Βοηθοί του και προπονητές τερματοφυλάκων είναι οι Καρούτσος Παναγιώτης και Καρούτσος Κώστας. 


Το φετινό ρόστερ του Διαγόρα είναι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Ελίνα Καρίμαλη, Γιώτα Πούλη, Κατερίνα Τσαντίρη.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
Αγγελική Γιάκα, Ηλιάννα Γενούζου, Δήμητρα Καλογερή, Αντωνία Καρίμαλη, Ιωάννα Καρίμαλη, Μοσχούλα Καστανιά, Γιώτα Κουτσού, Μελίνα Μαλέ, Ελευθερία Στενού, Έλενα Τσαντίρη, Μικέλα Τσιμπίδη.

ΜΕΣΟΙ:
Σοφία Καλιμούκου, Αργυρώ Καρίμαλη, Κυριακή Καρούτσου ,Κούλα Κατέχη, Αληθινή Κουτσού, Δέσποινα Παπαϊωάννου, Αργυρώ Πορή, Ευτυχία Χαιντούτη.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
Ρένια Καρούτσου, Βαγγελιώ Κατέχη, Σοφία Κράτσα, Στέλλα Ξενάκη.

Το μόνο σημείο που μας στεναχωρεί σε όλη αυτή την ωραία περιπέτεια είναι ότι για δεύτερη χρονιά οι φίλαθλοι της Ικαρίας δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, να θαυμάσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα, αφού βρισκόμαστε στο έτος 2016 και το νησί δεν έχει γήπεδο κατάλληλο για να διεξάγονται τέτοιοι αγώνες.
Ως έδρα και φέτος η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Καρλοβασίου Σάμου.
Ευχόμαστε στον Διαγόρα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

(πηγή Sporikaria Plus )

Δεν υπάρχουν σχόλια: