- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ντέρμπι μεταξύ Α.Ε. Καρλόβασι - Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού (Φωτό)

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στην   Α.Ε. Καρλόβασι  και την Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού, το αποτέλεσμα δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες μιας και οι γηπεδούχοι μένουν πέντε βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους Πυθαγόρα και Πολυκράτη με τον Πυθαγόρα να έχει και ένα παιγνίδι λιγότερο, μιας και εκκρεμεί αυτό με τον Διαγόρα στην Ικαρία, ενώ η Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού έμεινε δυο βαθμούς πίσω με ένα παιγνίδι περισσότερο από τον πρωτοπόρο Πυθαγόρα .
Το σημερινό παιγνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά ελάχιστες φάσεις στις δυο εστίες.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε με επεισόδιο στο 85΄ όταν ο Δριτσάκης  δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χατζηνικολάου, επίσης στην ίδια φάση ο διαιτητής απέβαλε τον Χατζηνικολάου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, πιο συγκεκριμένα, όταν ο ποδοσφαιριστής του Καρλοβάσου  δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Δριτσάκη της Ένωσης  σηκώθηκε πέρασε μπροστά από τον αντίπαλο του και προσποιήθηκε ότι τον έσπρωξε,  το είδε ο διαιτητής και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα- κόκκινη, μετά από αυτό το γεγονός δημιουργήθηκε ένταση έτρεξαν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα  με πολλούς ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια να αποτρέψουν τα χειρότερα ,μιας και  κάποιοι φίλαθλοι κατέβηκαν στο προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων και ένας εξ αυτόν  χτύπησε τον ποδοσφαιριστή Δριτσάκη. Μετά από λίγο τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιγνίδι συνεχίστηκε κανονικά έτσι έφτασε στο τέλος χωρίς να δημιουργηθεί τίποτα άλλο στον αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητές: Ιορδανίδης , Λέκκας, Σκουνδριάνος
Καρλόβασι: Σκουνδριάνος, Ταμβακολόγος, Τσερβενάκος, Παπαγεωργίου, Ντάγιας, Βοστάνης,Τσομπάι, Χατζηνικολάου, Συρρακός(Μουλιός), Σέφα (Αλούσης), Πλατίγκος.
Ενωση:   Κόττορας, Χατζηκωνσταντής, Δρούγκας(Κοκκινάκης), Τσούκας, Σεβαστάκης, Δριτσάκης, Θύμιος, Παλάσκας, Σιαφίλιος, Μούτσος(Δρακόπουλος), Παπαθεοδώρου
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: