- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ Σάμου: Αναλυτικά οι αγώνες κυπέλλου (Φωτό)

Α΄ Όμιλος
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας-  Α.Ο.Σάμου 6-2
Καλύτερος ο Πυθαγόρας  κέρδισε  το παιγνίδι και την  πρόκριση από τον ΑΟ Σάμου.  Τα γκολ πέτυχαν  για τους γηπεδούχους  οι Σολωμονίδης (2'),  Κατσίκας (5'), Σαράντου (30΄),   Κάρσας  (40΄),  (Τσεβάς 59΄ και 71΄).  Για τους φιλοξενούμενους  ο Μωραΐτης  ( 7΄ και 78΄).
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου Α.Ε. Καρλόβασι - Α.Σ Λαίλαπας 4-0 , επόμενος αγώνας του πρώτου ομίλου ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- Α.Ε. Καρλόβασι

Β΄ Όμιλος
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού - Αγ. Αθανάσιος  5-2
Το πάλεψε ο Αγ. Αθανάσιος όμως  η ανωτερότητα της  Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού δεν άφησε τον Αγ. Αθανάσιο να ονειρεύεται κάτι καλύτερο από την ήττα ,αλλά με πολύ καλή εμφάνιση . Τα γκολ Δρακόπουλος στο 10΄1-0, Χριστοδούλου στο 22΄1-1 , Σεβαστάκης στο 44΄ 2-1,  Στασινής  Β. στο 47΄με πέναλτι το 2-2, Χατζηκωσταντής στο 65΄το 3-2, και ο Θύμιος στο 73΄και 85΄.
Διαιτητές : Σίπκας, Συριανόγλου, Ρήγλη
Συνθέσεις
Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού:  Κόττορας , Παπαθεοδώρου( Μούτσος), Λυγνός (Γρυπαίος), Παλάσκας, Σεβαστάκης, Δριτσάκης, Τσούκας, Σιαφίλιος(Θύμιος), Χατζηκωσταντής, Βαρδίκος,  Δρακόπουλος.
Αγ. Αθανάσιος:  Σέφα, Σκόρπος ( Πολυχρονίδης), Χατζημανώλης, Θανάσης, Τέγος, Kanberai (Αρχοντούλης), , Αθανασίου, Στασινής Δ., Στασινής Β., Ιατρόπουλος, Χριστοδούλου.
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου ΑΕΣ Φοίνικας   - Α.Ο Πολυκράτης  0-4.  
Επόμενος αγώνας του δευτέρου  ομίλου  Α.Ο Πολυκράτης-Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού                          

Γ΄ Όμιλος
Αρίσταρχος - Κεραυνός Πλατάνου  3-1
Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίζονταν με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα δυσκόλεψε τον Αρίσταρχο  που στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1.
Τα γκολ πέτυχαν  στο 17΄ο  Ταμβακολόγος το 0-1, στο 75΄ 0 Κελεμένη το 1-1 , ο Κότσιαρης στο 78΄το 2-1. Στο 87΄ο  Πλάτανος είχε σουτ στο δοκάρι , το τελικό 3-0 πέτυχε ο Λέτσιος στο 90΄. 
Συνθέσεις 
Αρίσταρχος: Ασωνίτης, Σουλιώτης, Τριανταφύλου, Μπαξεβάνος, Cela, Καζόγλου, Σούλιας, Παρασκευάς, Κότσιαρης, Καραμπίνης, Ηλίάδης. (Μάνος, Λέτσιος, Κελεμένη)
Κεραυνός Πλατάνου: Ανδριαδάκης, Ταμβακολόγος, Μερκάης, Γ. Γούλας, Μιχάλαινας, Αποστόλου, Τσεσμελής, Α. Γούλας, Παπαγεωργίου, Κοσμάς, Κατταβένος.
Φωτογραφίες ΕΔΩ
Στο άλλο παιγνίδι του ομίλου Σχ. Θετ. Επ/μών -  ΑΣΣ Αναγέννηση 0-0 κ.α 4-3 πέναλτι          
Επόμενος αγώνας του τρίτου  ομίλου  Σχ. Θετ. Επ/μων- Αρίσταρχος 
                                        
Δ΄ Όμιλος  Ικαρίας-Φούρνων
Α.Ο. Μεσαριάς  - ΠΑΣ Ίκαρος   3-3 κ.α 4-3 πέναλτι
Την πρόκριση πήρε η Μεσαριά  στην διαδικασία των πέναλτι με 4 – 3 σε ένα παιγνίδι θρίλερ αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο Ίκαρος προηγήθηκε με 0-3 αλλά η Μεσαριά κατάφερε να τον ισοφαρίσει στο 90΄σε 3-3 και έστειλε το παιγνίδι στην παράταση και στα πέναλτι. Η  Μεσαριά με καλύτερη ψυχολογία στα πέναλτι κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση με 4-3.
Ο Ίκαρος τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουτσουναμέντου.
Διαιτητής:  Τσαρνάς.
Α.Σ. Κουρσάρος-Α.Γ.Σ. Διαγόρας     1-4
Σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε στους Φούρνους, ο Διαγόρας πήρε την νίκη  πρόκριση από τον αξιόμαχο Κουρσάρο
Διαιτητής: Τσαρνάς.
Επόμενος αγώνας του τρίτου  ομίλου  Α.Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ο. Μεσαριάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια: