- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Μπάσκετ: ΠΑΣ Ίκαρος Κυπελλούχος 2016-17 (Φωτό)

Ο ΠΑΣ Ίκαρος κέρδισε τον ΑΣ Μαίανδρος με  83 – 62 και αναδείχθηκε κυπελλούχος για το 2016-2017.   
Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατέκτησε ο Ίκαρος, στον τελικό του κυπέλλου "Γιώργος Βαλής" , που διεξήχθη στο κλειστό του Αγ. Κηρύκου που ήταν κατάμεστο. Σε έναν αγώνα που τον μετέτρεψαν σε γιορτή μιας και ήταν η πρώτη φορά που σε τελικό κυπέλλου πήραν μέρος δύο ομάδες από την Ικαρία.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του Ικάρου Νίκος Τσαρνάς με την παρακάτω επιστολή συνεχάρει την ομάδα του για την κατάκτηση του Κυπέλλου
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου «Γεώργιος Βαλλής 2016-2017» από την ομάδα μας, τον Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου, καταδεικνύει τη σημασία της συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους καλαθοσφαιριστές για το πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν όσο και στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού Δημοτικού Σταδίου Αγίου Κηρύκου. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι προπονητές που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζουν καθημερινά.
Ο Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ θα είναι στο πλευρό σας, συνεισφέροντας από την πλευρά του όπου είναι δυνατόν. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε υπερήφανους για την ομάδα μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΡΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: