- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχώς Ικάριας: Α ν α κ ο ί ν ω σ η

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Οκτώβρη η έκτακτη διοικητική διαδικασία που ξεκίνησε από τις 23 Σεπτέμβρη στον σύλλογό μας. Δηλαδή η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογή νέου Δ.Σ.
  Τη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, στην οποία για πρώτη φορά παρευρέθηκαν 72 μέλη.
Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός του ταμία του Συλλόγου μέχρι την 31/12/2015 και η έγκρισή του ομόφωνα από την Ε.Ε. και την Γ.Σ.  Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας του Συλλόγου με τον διορισμό 5μελών Επιτροπών διοίκησης ανά τμήμα. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μηχανοκίνητο Τμήμα. Δέσμευση του συλλόγου είναι οι επιτροπές αυτές από τον επόμενο χρόνο να εκλέγονται απευθείας από τους αθλητές και τα μέλη κάθε τμήματος.
Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. με την παρακάτω σειρά σε αριθμό ψήφων.
Τσαντίρης Γιάννης 35
Μανώλης Νίκος 34
Κανάγιος Γιώργος 26
Καρούτσος Δημήτρης 24
Καστανιά Κατερίνα 22
Μιχαλοπούλου Αμαλία 21
Παπαγεωργίου Νίκος 16
Καπνίση Μαρία 15
Σαφού Δέσποινα 13
Για την Ε.Ε.
Τσαντίρης Κυριάκος 20
Πολίτης Αργύρης 15
Κόχιλα Αθηνά 10

Την Πέμπτη 20 Οκτώβρη 2016 συγκροτήθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ σε σώμα το νέο Δ.Σ. του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017.
Πρόεδρος Τσαντίρης Γιάννης
Αντιπρόεδρος Κανάγιος Γιώργος
Γραμματέας Σαφού Δέσποινα
Ταμίας Μιχαλοπούλου Αμαλία
Μανώλης Νίκος μέλος
Καστανιά Κατερίνα μέλος
Καρούτσος Δημήτρης μέλος
Παπαγεωργίου Νίκος μέλος
Καπνίση Μαρία μέλος
Το Συμβούλιο επίσης πήρε και τις παρακάτω αποφάσεις:
  1. Συγκροτεί διοίκηση 5 μελών του ποδοσφαιρικού Τμήματος (Ανδρών – γυναικών- υποδομών – juniors) από τους Πολίτη Αργύρη, Πλακίδα Κώστα, Παπαγεωργίου Νίκο Καστανιά Μοσχούλα και Καττέ Γιώργο.
  2. Συγκροτεί διοίκηση 5 μελών του τμήματος μπάσκετ από τους Τσαντίρη Γιάννη, Χαϊντούτη Αποστόλη, Αβραμίδη Νίκο, Κυφωνίδου Σοφία, Καρούτσου Αλεξάνδρα.
  3. Συγκροτεί διοίκηση Μηχανοκίνητου Τμήματος από τους Πορή Κώστα, Τσεπέρκα Νίκο, Καρούτσο Β. Γιάννη, Καρούτσο Σ. Βαγγέλη, Παπαβασιλάκη Γιάννη.
  4. Συγκροτεί επιτροπή του Δ.Σ. για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ,  τους Τσαντίρη Γιάννη, Μανώλη Νίκο, Κόχιλα Ανδρέα και Κανάγιο Γιώργο.
Το Συμβούλιο ενημερώνει όλους τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν 2 σημαντικές εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή 28 Οκτώβρη το μεσημέρι αμέσως μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνει μεγάλη χοροεσπερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Χριστού Ραχών (μέχρι αργά το βράδυ) με τιμή εισόδου 10 €.
Την επόμενη μέρα στις 11 το πρωί στην πίστα στο Πέζι το μηχανοκίνητο τμήμα διοργανώνει αγώνα  SCRAMBLE με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από το νησί μας και όλη την Ελλάδα.
Σας καλούμε να ενισχύσετε τον σύλλογό μας.
   Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: