- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας 1-1 (Φωτό)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού και ΑΨΕΣ Πυθαγόρας στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Παιγνίδι χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες , με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου. Τα σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 35΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Βελονάκης από τον Σιαφίλιο, ( πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους) το εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωαννίδης και έκανε το 0-1, με αυτό το σκορ τελείωσε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ελάχιστες φάσεις στις δυο εστίες , με πολλούς τραυματισμούς και διακοπές στον αγώνα , η ισοφάριση για την ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού ήρθε στο 90΄ όταν ο Μούτσος από λάθος των παιχτών του Πυθαγόρα κέρδισε την μπάλα την έδωσε στο Σιαφίλιο αυτός σούταρε απέκρουσε ο Καλατζής και στην επαναφορά ο Δρακόπουλος με πλασέ έκανε το τελικό 1-1
Διαιτητές: Σίπκας, Τσιμπρίδης , Παπαδάμ
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού: Θυριανός , Βαρδίκος , Τσούκας , Παλάσκας , Σεβαστάκης , Δριτσάκης , Θύμιος (60΄Μούτσος), Παπαθεοδώρου , Βελάνης (λτ. 55΄ Χατζηκωνσταντής) , Σιαφίλιος , Δρακόπουλος .
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Καλατζής , Σαπουνάς , Σαράντου , Βελονάκης , Ιωαννίδης (λ.τ.70΄ Κατσίκας ) , Καραδήμος , Μαργαρώνης , Καραμαρούδης (77΄ Σολομωνίδης), Καραμόσχος , Κάρσας , Τσεβάς .
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: