- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Σ.Σ. “Αναγέννηση” Τμήμα Μπάσκετ Δελτίο Τύπου

23 Σεπτεμβρίου 2016
Το τμήμα μπάσκετ του Α.Σ.Σ. Αναγέννηση ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου «Γεώργιος Βαλής» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους την περασμένη χρονιά συντέλεσαν στην επιτυχημένη πορεία του. Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθόλα άξιο προπονητή της περασμένης χρονιάς coach Δημήτρη Βογιατζή ο οποίος αφιλοκερδώς και αφιερώνοντας πολύ χρόνο εις βάρος της πολιτικής του θέσης ανέλαβε την ομάδα το Νοέμβριο και εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος τη συνόδεψε, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία του συλλόγου των τελευταίων ετών και στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής όπου κατέκτησε τη 2η θέση.

Πρέπει να τονισθεί, ότι με κοινή απόφαση και των δύο πλευρών τη φετινή χρονιά και μόνο για λόγους φόρτου εργασίας και πολιτικής θέσης, ο coach Δ. Βογιατζής δε θα βρίσκεται στον πάγκο του ανδρικού τμήματος τον οποίο αναλαμβάνει και επίσημα ο coach Γιάννης Μαραθοκαμπίτης (αειθαλής Center επί σειρά ετών και προπονητής του παιδικού και των ακαδημιών).
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας που συνέβαλαν στη θετική πορεία της ομάδας και συνεχίζουν να αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια, αφιερώνοντας τον πολύτιμό τους χρόνο, με τη φανέλα της Αναγέννησης..
Εδώ θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν παίκτη κεφάλαιο για το μπάσκετ της Σάμου που ακούει στο όνομα Μίλτος Καποτάς ο οποίος βοήθησε όχι μόνο την ομάδα μας στις 2 κατακτήσεις των πρωταθλημάτων αλλά και την ομάδα του Πολυκράτη στη πορεία της στη Γ΄εθνική δίνοντας νέα ώθηση και νέα προοπτική στο Σαμιώτικο μπάσκετ.
Όσον αφορά στη φετινή μας χρονιά θέλουμε να τονίσουμε ότι βασική προτεραιότητά είναι να δοθεί και πρέπει να δοθεί έμφαση στα τμήματα υποδομής Παιδικό Εφηβικό και Ακαδημία ώστε σε βάθος χρόνου διατηρώντας υψηλό πάντα αγωνιστικό επίπεδο το ανδρικό τμήμα να στελεχωθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό από τα νέα μας παιδιά.
Στο δύσκολο αυτό στοίχημα συνεργάτες του τμήματος εκτός από τον coach Γ. Μαραθοκαμπίτη είναι και ο κ. Βαγγέλης Σιμσιρής εμπειρότατος συνεργάτης επί σειρά ετών σε πολλά τμήματα υποδομής τόσο των Αθηνών όσο και της Σάμου και το γέννημα θρέμμα της ομάδας μας παράδειγμα προς όλους αγωνιστικού και προπονητικού προφίλ Γιώργος Βαρβούνης από τον οποίο ξεκίνησε και η νέα πορεία όσον αφορά στην οργάνωση και στην ανάπτυξη ήθους και πειθαρχίας των παιδιών των ακαδημιών μας τα τελευταία χρόνια!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα
Καλή αγωνιστική σεζόν 2016-2017!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Οι υπεύθυνοι του τμήματος Μπάσκετ της Αναγέννησης
Γιάννης Τσιβεριώτης
Φάνης Κουτζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: