- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Τσιότσιος νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Καρλοβάσου

Η Α.Ε. Καρλοβάσου ανακοίνωσε  τη συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Τσιότσιο.
Ο 40χρονος Πατρινός προπονητής, ο οποίος αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα της ομάδας, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1995 από τα παιδικό - εφηβικό τμήματα του Ερμή Πατρών.

Την περίοδο 1999-2000 βρέθηκε στον πάγκο της Παναχαϊκής (γυναικείο τμήμα και μίνι-παμπαίδων) και το 2000-2001 στην Ε.Α. Πατρών (ανδρικό ως Β΄ προπονητής και γυναικείο ως Α΄ προπονητής).
Τα επόμενα 2 χρόνια επέστρεψε στην Παναχαΐκή ως προπονητής και σκάουτερ και το 2003-2004 ανέλαβε τα τμήματα γυναικών-νεανίδων-κορασίδων και ακαδημιών του Απόλλωνα Πάτρας, κατακτώντας και το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΗ με τις κορασίδες.
Το 2004-2005 ξαναβρίσκεται στην Παναχαϊκή ως Β΄ προπονητής του ανδρικού τμήματος, ενώ την επόμενη χρονιά αναλαμβάνει προπονητής στις ακαδημίες της Ολυμπιάδας Πατρών και στο ανδρικό τμήμα του Σείριου.
Α 2006-2007 ήταν προπονητής του ανδρικού τμήματος του Σπόρτινγκ Πατρών, καθώς και των ακαδημιών της Ε.Α.Π, ενώ τον επόμενο χρόνο βρέθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου στη Β΄ Εθνική και στη συνέχεια σε Σείριο και Ν.Ε. Πατρών, καθώς και πάλι στις ακαδημίες της ΕΑΠ.
Την άνοιξη του 2008 αποτέλεσε μέλος του τεχνικού team και σκάουτερ παικτών της Ολυμπιάδας Πατρών στην Α1 ανδρών, μία θέση στην οποία παρέμεινε και την επόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία, περίοδο κατά την οποία είχε αναλάβει παράλληλα και τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας.
Την περίοδο 2009-2011 μετακόμισε στη Λέρο, αναλαμβάνοντας τον τοπικό Πανιώνιο.
Στα Δωδεκάνησα παρέμεινε και την επόμενη χρονιά, στην Κω αυτή τη φορά, όπου και ανέλαβε τις ακαδημίες του Ιπποκράτη.
Τη χρονιά 2012-2013 ήταν στον πάγκο του ανδρικού, του γυναικείου και των ακαδημιών της Ε.Α. Καλύμνου.
Το 2013-2014 ήταν προπονητής υπεύθυνος των επίλεκτων παικτών από Πρέβεζα-Άρτα για την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Τέλος, τη χρονιά 2014-2015 βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας, όπου ήταν βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας.
(Πηγή www.karlovasibasket.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια: