- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Α.Ο. Σάμου: Δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου

Ανακοίνωση
Όλο ένα και περισσότερα κορίτσια στρέφονται το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA η οποία σχεδίασε ένα σχετικό οδηγό για την διάδοση και ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Το «Women’s Football Development», έχει ενταχθεί επισήμως εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο, και η ΕΠΟ έχει θέσει το γυναικείο ποδόσφαιρο, ως ένα από τα βασικά στοιχήματα της για το μέλλον.

Γι’ αυτό το λόγο ο σύλλογος μας αποφάσισε να δημιουργήσει τμήματα για κορίτσια και καλεί όλους τους θηλυκούς λάτρεις του ποδοσφαίρου από 5 ετών και πάνω, να λάβουν μέρος στις προπονήσεις της ακαδημίας μας, δοκιμάζοντας το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.
Οι προπονητές της ομάδος μας Χρήστος Μαλλές και Σταμάτης Κουλούρης κάτοχοι διπλώματος UEFA σας περιμένουν τη Δευτέρα 01/08 και 08/08 από τις 19:00 ως τις 20:00 για μια πρώτη γνωριμία, να σας αναπτύξουν τα πλάνα τους καθώς και να σας δώσουν μια γεύση από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.
Η συνάντηση-προπόνηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο 5χ5 στην περιοχή Φλόκα ( 500 μέτρα από τον κόμβο Μαλαγαρίου).
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα : 693 794 6787 και 697 400 9442

Δεν υπάρχουν σχόλια: