- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Βόλεϊ Ανδρών: Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου. Σκληρή ανακοίνωση κατά ΕΟΠΕ

Τη δική του απάντηση κατά ΕΟΠΕ και την αποχώρηση από τα μπαράζ ανόδου για την α2 εθνική κατηγορία έδωσε ο  Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου . Αποσύραμε την συμμετοχή μας από τα μπαράζ ανόδου της Ζ περιφέρειας γιατί δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος σε αυτήν την παρωδία.
Αναλυτικά η 
επιστολή
Με επιστολή μας στις 16/06/16 στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποσύραμε την συμμετοχή μας από τα μπαράζ ανόδου Ζ περιφέρειας διότι όπως τονίσαμε δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος σε αυτήν την παρωδία και θα θέλαμε με αυτήν την επιστολή  να σημειώσουμε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν όλο αυτόν τον καιρό.
Τα μπαράζ ήταν ορισμένα βάση της γενικής προκήρυξης για 23-25 Απριλίου και στις 15/04/16 η ΕΟΠΕ με μαιλ μας ενημερώνει για τον ορισμό και το πρόγραμμα των αγώνων. Ενώ έχουμε βγάλει εισιτήρια και είμαστε έτοιμοι να μεταβούμε στην Χίο στις 21/04/16 το απόγευμα περνούμε νέο μαιλ από την ΕΟΠΕ ότι οι αγώνες αναβάλλονται λόγω ενστάσεως στον τελευταίο τελικό των ομάδων της Χίου.
Και εδώ το πρώτο ερώτημα ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 10/04/16 γιατί ορίσατε τα μπαράζ και τι κάνατε 11 μέρες;
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Κ. Μάρκου ότι με αυτήν την απόφαση θα χάσουμε τα εισιτήρια (400 Ευρώ) τουλάχιστον να πάμε να παίξουμε με την ομάδα της Κω αφού όλα ήταν έτοιμα (Ξενοδοχείο και Διαμονή) και μετά παίζουμε και με Χίο αφού ξεκαθαρισθεί η ένσταση. H απάντηση της ήταν ότι είναι τουρνουά και μπαράζ με 2 ομάδες δεν γίνονται και συγνώμη για τα λεφτά άλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι... Ενημερωνόμαστε ότι θα επαναληφθεί το τελευταίο σετ του τελικού της Χίου και μετά θα ορίσουμε νέα ημερομηνία!
Τελικά όχι μόνο δεν έγινε το σετ άλλα είδαν ότι η ένσταση δεν ευσταθεί (παρόλο που τιμωρήθηκαν οι διαιτητές) άλλα ήταν άκυρη γιατί την έκανε μόνο ο προπονητής και όχι η ομάδα!!!
Και εδώ το επόμενο ερώτημα γιατί δεν το είδατε από την αρχή άλλα σας πήρε πάνω από μήνα να αξιολογήσετε την ένσταση;
Τι και ποιον τελικά εξυπηρετήσατε;
09/05/16 νέο μαιλ από εμάς προς ΕΟΠΕ πότε θα γίνουν τα μπαράζ απάντηση καμία.
Τηλεφωνική επικοινωνία στις 23/05/16 αν μπορούμε να μεταβούμε Χίο στις 28-30 Μαΐου για τους αγώνες και απάντηση μας μέσω μαιλ ότι χρειαζόμαστε 6 μέρες διαμονή ενώ στις 04-05 Ιουνίου μόνο 3 λόγω ότι μπαίνει και νέο πλοίο στην γραμμή. Τελικά τα μπαράζ ξανά αναβάλλονται διότι η ομάδα της Κω έχει παιδιά που δίνουν πανελλήνιες.
Το ερώτημα μας είναι μόνο η Κω έχει παιδιά εμείς δεν έχουμε; και σε ποιον κανονισμό αναγράφεται ότι πρωτάθλημα ανδρών αναβάλλεται λόγω Πανελληνίων;
Τι και ποιον εξυπηρετήσατε;
Στις 07/05/16 νέο μαιλ από ΕΟΠΕ ότι μέχρι 26/06/16 πρέπει να γίνουν οι αγώνες κατόπιν συνεννόησης όλων των ομάδων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Κω και Χίο ο πρώτος δεν μπορούσε διότι έχει αθλητές beach volley U20 εθνικής ομάδος μέχρι 26/06/16 και ο δεύτερος μόνο 18-19 Ιουνίου.
Ερώτημα σε ποιον κανονισμό αναφέρεται ότι πρωτάθλημα ανδρών αναβάλλεται λόγο beach volley;
Τι και ποιον εξυπηρετήσατε;
Μέχρι σήμερα η ΕΟΠΕ δεν έχει ορίσει κανέναν αγώνα όποτε επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μέρος σε αυτό το θέατρο του παράλογου αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτό εξαντλήθηκε η υπομονή μας!
Κύριοι της ΕΟΠΕ ξεπεράσατε και το ρεκόρ αναβολών του υπουργού αθλητισμού σας αξίζουν συγχαρητήρια! Αν δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις βάση των κανονισμών που έχετε θεσπίσει ξανασκεφτείτε για ποιο λόγο κάθεστε σε αυτές τις θέσεις;
Και μερικά ερωτήματα τώρα με δυο ομάδες θα κάνετε μπαράζ; Γίνεται;
Τα δελτία ισχύουν μέχρι της 20/06/16 θα προλάβετε να εκδώσετε νέα;
Κύριε Μαυρομάτη τα γνωρίζεται όλα αυτά;
Φυσικά και δεν περιμένουμε απάντηση...
Με τιμή
Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου

1 σχόλιο:

REDSCORPIO είπε...

πεστα χρυσοστομε και για ολα οσα δεν εχουν καταβαλει σε σωματεια κ διαιτητες για να τρωνε με χρυσα κουταλια.