- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΣ Κουρσάρος: Όλοι θεώρησαν δεδομένη την αναβολή του Αγώνα με τον Αγ. Αθανάσιο

Ο αθλητικός σύλλογος Φούρνων " Ο Κουρσάρος " σας ενημερώνει ότι η ομάδα μας την Κυριακή (20-03-2016) κλήθηκε , βάσει προγράμματος , να αντιμετωπίσει τον " Αγ. Αθανάσιο " για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Λόγω εκτάκτου προβλήματος που παρουσιάστηκε στο πλοίο Ε/Γ - Ο/Γ " νήσος Μύκονος " , η ομάδα μας δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στη Σάμο για το εκτός έδρας παιχνίδι. Επιπροσθέτως και το τοπικό πλοίο Ε/Γ - Δ/Ρ " Παναγία Θεοτόκος " είχε συμπληρώσει τον αριθμό των επιβαινόντων και έτσι δεν θα μπορούσε η αποστολή της ομάδος μας να επιστρέψει στους Φούρνους . Κι ενώ όλοι θεώρησαν δεδομένη την αναβολή του παιχνιδιού με την προϋπόθεση να ορισθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής , οι αρμόδιοι της Ε.Π.Σ. Σάμου είχαν διαφορετική γνώμη.
Στην ομάδα μας επιβλήθηκαν οι κάτωθι ποινές :
[α] κατοχυρώνεται το παιχνίδι με σκορ 3-0 υπέρ του γηπεδούχου " Αγ. Αθανασίου "
[β] αφαίρεση δυο (2) βαθμών στον " Κουρσάρο " για το φετινό πρωτάθλημα 2015-2016
[γ] αφαίρεση δυο (2) βαθμών στον " Κουρσάρο " για το πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016-2017
[δ] χρηματικό πρόστιμο 50 € .
" ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ " ..... Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ !!!

 Πηγή: facebook  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ " Ο  ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ "

1 σχόλιο:

tavlasgr είπε...

θελω να πω και εγω με την σειρα μου ως εκπαιδευτικος που εργαζομαι στους Φουρνους και τα Σαββατοκυριακα βρίσκομαι με την οικογένεια μου στην Σαμο ότι δεν μπόρεσα να μεταβώ στον χώρο εργασιας μου την Κυριακή 20/3/2016 λόγω έλλειψης εισητηρίων .Αν έγω που είμαι ένας δεν μπόρεσα να πάω Φούρνους ολόκληρη αποστολή ομάδας πως θα επέστρεφε?Τι νομίζουν ότι υπάρχουν χρήματα για διευυκτερεύσεις?ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!