- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Βόλεϊ: Πρωταθλητής ΕΣΠΑΑΑ ο Πανερυθραϊκός ΜVP της αναμέτρησης ο Σαμιώτης Παναγιώτης Μάρκου

Ο Πανερυθραϊκός και ο Πανελλήνιος έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ και πρόσφεραν θέαμα κι αρκετό καρδιοχτύπι στον κόσμο που ήρθε να δει το παιχνίδι και γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες (μάλιστα πολύ παρακολούθησαν όρθιοι τον αγώνα).
Τα σετ ήταν πολύ ανταγωνιστικά με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ σε πάρα πολλά σημεία του αγώνα.

Ο Πανερυθραϊκός με πρωταγωνιστή τον ΜVP της αναμέτρησης Παναγιώτη Μάρκου, κατάφερε να αντιμετωπίσει την καλά συντονισμένη επιθετική γραμμή του Πανελληνίου και να τη σταματήσει αρκετές φορές. Δεν έλειψαν τα λάθη κι από τις δύο ομάδες καθώς η απειρία των αθλητών πολλές φορές οδηγούσε σε εύκολα λάθη αλλά παρόλα αυτά το πάθος και το πείσμα έκαναν τα σετ πολύ ανταγωνιστικά και με ανατροπές.
Στο πρώτο σετ ο Πανελλήνιος πήρε προβάδισμα 8-5 αλλά η Ερυθραϊα με τον πολύ καλό Χατζηγεωργίου έκανε το 8-8, ο Πανελλήνιος πέρασε ξανά μπροστά για να ισοφαρίσει ξανά η Ερυθραία και πάλι και να περάσει μπροστά. Ακολούθησαν εναλλαγές στο σκορ για να ξεφύγει τελικά ο Πανερυθραϊκός 17-20 με τον Σεβδαλή, διαφορά που κράτησε ω το τέλος του σετ.
Στο δεύτερο σετ έγιναν λάθη κι από τις δύο ομάδες με τον Πανελλήνιο να παίρνει ξανά προβάδισμα και την Ερυθραία να το ανατρέπει και πάλι (το 11-9 έγινε 14-17). Το σετ παιχνίδι δεν είχε τελειώσει όμως γιατί ξανά ισοφάρισε ο Πανελλήνιος και πέρασε μπροστά στο 20-18. Ο Πανερυθραϊκός για ακόμα μια φορά γύρισε το σετ στο 20-20 για να το κατακτήσει 21-25.
Στο τρίτο σετ ο Πανελλήνιος δε το έβαλε κάτω, ήθελε οπωσδήποτε αυτό το σετ! Μπήκε σα σίφουνας κάνοντας το 6-0 και κρατώντας ένα καλό προβάδισμα έφτασε στο 12-6 και το 19-14. Ο άσος του Φιλιππουπολίτη που μπήκε στο παιχνίδι, η υπέρβαση του Μανίκα και η επίθεση του Μάρκου έφεραν επικίνδυνα κοντά τον Πανερυθραϊκό 19-18 αλλά μετά το 20-19 ο Πανελλήνιος κατάφερε να πάρει τους πόντους που χρειαζόταν και να μειώσει σε 1-2.
Το τέταρτο σετ όμως μετατράπηκε σε μονόλογο του Πανερυθραϊκού καθώς πήρε προβάδισμα 6-9 με τον Μάρκου και στη συνέχεια με τον Μάρκου να σφυροκοπά την υποδοχή του Πανελληνίου ως το τέλος έκανε το 15-21. Ο Πανελλήνιος έμοιαζε ανίκανος να αντιδράσει έκανε λάθη η διαφορά πήγε στο 16-23 και Μπαλούγιας και Λαρσινός έδωσαν τη μεγάλη νίκη και τον τίτλο του Πρωταθλητή στον Πανερυθραϊκό κάνοντας το 16-25 και το 1-3.
Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-20, 16-25
Πανελλήνιος: Καλλιντέρης Μ., Παύλου, Δεληπρίμης, Καρράς (λ), Λαμπρινός, Μανίκας, Κύριο, / Καλλιντέρης Α., Ραγκούσης, Παπανικολάου,
Πανερυθραϊκός: Βήτας Γ., Βήτας Σοφ, Λαρσινός, Βελούδης (λ), Μάρκου, Σεβδαλής, Χατζηγεωργίου / Μπαλούγιας, Φιλιππουπολίτης

















(Αναδημοσίευση από http://www.greekvolley.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: