- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. Πολυκράτης τμήμα volleyball Δελτίο τύπου

Πυθαγόρειο 13/2/2016
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του ταξιδιού μας στην Ικαρία στις 11-13/2/2016 στα πλαίσια των υποχρεώσεων του τμήματος βόλεϊ, στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών και Κορασίδων Ν. Σάμου, ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ακτοπλοϊκή εταιρία Hellenic Seaways και ιδιαίτερα το τμήμα marketing, για την έκπτωση που παρείχαν στα εισιτήρια της 24μελής αποστολής μας. Για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη εταιρία γίνεται αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας και συγκεκριμένα το τμήμα βόλεϊ για ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας. Ευχόμαστε στην Hellenic Seaways να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ως ακτοπλοϊκή εταιρία !!!
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ικάρου για την άψογη φιλοξενία καθώς επίσης και τους γονείς των αθλητριών μας για την εμπιστοσύνη και κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν !
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ο έφορος του τμήματος βόλεϊ
κος Βαποράκης Νικόλαος
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: