- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

''Ο Αθλέων'' Δελτίο Τύπου Κοπή Πίτας (φωτό)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή πίτας της νεοσύστατης ομάδας μας την Κυριακή 07-02-2016 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος . Παιδιά και γονείς  χάρηκαν την όλη εκδήλωση που στο τέλος επιφύλασσε και μια ευχάριστη έκπληξη!  Την τελετή ευλόγησε ο Πατήρ Ιωακείμ ,  εφημέριος  του Ιερού Ναού Αγ. Σπυρίδωνος .
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν οικογενειακά διπλά για όλα τα τμήματα του συνδέσμου μας. Πρώτα μπήκαν στο παρκέ οι ακαδημίες  όπου προσέφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν. Μετά ακολούθησε το τμήμα κορασίδων και στο τέλος αγωνίστηκε το παιδικό τμήμα της ομάδος μας εναντίον των πατεράδων τους  που έβαλαν τα αθλητικά τους μετά από χρόνια !!! Ένας δυνατός αγώνας που ξεσήκωσε την κερκίδα και πρόσφερε  πλούσιο θέαμα. Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι πατεράδες οι οποίοι υπερνίκησαν την νεανική ταχύτητα και ενθουσιασμό με την δύναμη και τη διαφορά ύψους.
Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε  όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους , τον Πατήρ Ιωακείμ για  τα υπέροχα και  σοφά  λόγια του προς τους αθλητές μας  και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης . Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μία φορά στους χορηγούς της ομάδος μου που μας στήριξαν και μας στηρίζουν  σε αυτή την νέα αρχή. Ευχαριστούμε τους  HELLENIC SEAWAYS , MOTOTECHNICS  στο Παλιόκαστρο , ΣΟΥΡΡΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στα πραδαίικα  Καρλοβάσου , ΜΟNDO CAFE στο Βαθύ Σάμου και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΥ στην πόλη της Σάμου.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ 
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: