- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΑΟ Πολυκράτης – ΑΟ Σάμου 3-1

Α΄ Κατηγορία 4η Αγωνιστική - 2ος Όμιλος
ΑΟ Πολυκράτης – ΑΟ Σάμου 3-1
Καλό παιγνίδι και από τις δυο ομάδες , στο πρώτο ημίχρονο με τον Πολυκράτη να πετυχαίνει νωρίς το 1-0 μόλις στο 3΄ με σκόρερ τον Τσεσμελή . Ο ΑΟ Σάμου ισοφάρισε σε 1-1 στο 21΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγιανού , ενώ πριν πετύχει το γκολ της ισοφάρισης είχε δυο δοκάρια.
Στην επανάληψη ο Πολυκράτης μπήκε πιο δυνατά και αποφασισμένος να κερδίσει το παιγνίδι έτσι στο 53΄με πλασέ του Γιαννούλη έκανε το 2-1 και στο 56΄ο Κυριαζής κέρδισε πέναλτι ανετράπη από τον Αχυρόπουλο το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεσμελής για το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Ιορδανίδης , Βαρβατές, Πλιάγκος
ΑΟ  Πολυκράτης:  Χρήστου, Κακάνης,Μανωλιός, Χατζηλαγός , Τζώτης, Παπαχρήστου, Κυριαζής, Γιαννούλης, Τσεσμελής, Πετράκης(Αννης), Εμρι.
ΑΟ Σάμου (Μαλλές):  Μαργαρίτης, Θεοδωράκης(Μωραϊτης) , Αχυρόπουλος (Μοσχόπουλος ), Σαχινόγγου , Νοταράς, Λαθουράς, Προκοπίου, Χατζ/ντής, Μιχαλόπουλος, Βαγιανός, Αμυρσώνης(Σκαπέτης). 
Φωτογραφίες ΕΔΩ
(Νίκος Οικονόμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: