- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΑΕ Βαθ . Πανσ/κού –ΑΟ Πολυκράτης 2-0 (Φωτό)

Α΄ Κατηγορία Β΄ όμιλος 5η αγωνιστική
Στο ματς που διεξήχθη στο Βαθύ η Ένωση ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια καθώς επικράτησε με 2-0 του Πολυκράτη και πήρε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου,
 μια αγωνιστική πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων .
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 3΄ όταν η κεφαλιά του Τσεσμελή έφυγε έξω, την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κουλούρη για την Ένωση στο 30΄.

Στο 32' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπαλατσό. Η Ένωση πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι στο 40' με γκολ που πέτυχε ο Θύμιος . Στο 41΄από μια κίτρινη σε Μπαλατσό για την Ένωση και Τσεσμελή για τον Πολυκράτη, ακόμα δυο κίτρινες για τους φιλοξενούμενους σε Έμρι και Τσαγγάρη στο 45΄.
Στην επανάληψη πρώτος απείλησε ο Πολυκράτης στο 57΄με τον Τσεσμελή αλλά η κεφαλιά που έπιασε από καλή θέση έφυγε άουτ , η Ένωση απάντησε στο επόμενο λεπτό με τον Σιαφίλιο και αυτός δεν βρήκε στόχο στην κεφαλιά που επιχείρησε.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 65΄ όταν ο Κοκκινάκης πήρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, ανέβηκε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή έκανε πάσα στον Μπαλατσό αυτός ξεχασμένος από την άμυνα του Πολυκράτη δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Στο 78΄ και στο 88΄την κίτρινη κάρτα είδαν ο Αξιώτης και ο Θύμιος για την Ένωση.
Διαιτητές Σίπκας, Παπαδάμ, Ρίγλη.
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού ( Κουλούρης Σ. ) : Χουσάς , Χατζηθεοδωρίδης , Τσούκας(Λυγνός), Χατζηπαναγιώτης , Σεβαστάκης , Κουλούρης, Θύμιος, Παλάσκας, Σιαφίλιος, Μπαλατσιός (Σιγανός) , Κοκκινάκης.
Πολυκράτης: Χρήστου, Τζιώτης, Έμρι, (Πετράκης), Χατζηλαγός, Αναστασιάδης, Παπαχρήστου, Λιόγκας, Κυριαζής, Τσαγγάρης(Κακάνης), Καρύδης, Τσεσμελής (Σπηλιόπουλος).
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: