- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΣ Διαγόρας - ΑΕ Ζωγράφου Ο-2 (φωτο )

Γυναικείο Ποδόσφαιρο Γ΄Εθνική 6ος όμιλος 4η Αγωνιστική
ΑΓΣ Διαγόρας - ΑΕ Ζωγράφου Ο-2
Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιγνίδι στο Καρλόβασι μεταξύ των ομάδων του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας και του ΑΕ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας γυναικών . 
Στο πρώτο μέρος ο έλεγχος του αγώνα και ο αέρας ήταν με υπέρ των φιλοξενούμενων αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και στο 12΄ έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Διαγόρα η μπάλα βρήκε στη Δέσποινα Παπαϊωάννου και κατέληξε στα δίχτυα ( αυτογκόλ) για το 0-1 . Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν για να ισοφαρίσουν αλλά ο ισχυρός αέρας δεν τους το επέτρεψε αν και έχει κάποιες ευκαιρίες για γκολ.
Στην επανάληψη με τον αέρα υπέρ του ο Διαγόρα έκλεισε την ομάδα του Ζωγράφου στα καρέ της και πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης, έχασε ένα δυο τετ α τετ , αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 70΄, στο συγκεκριμένο λεπτό κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε η Κ. Κατοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το 0-2 για την ομάδα της Αθήνας έγινε στο 90΄ με την Μπριασούλη μετά από αντεπίθεση και με ανοιχτή την άμυνα του Διαγόρα που έχει ανέβει για να ισοφαρίσει
.
ΑΓΣ Διαγόρας: Καρίμαλη Μ. , Καστανιά, Καρίμαλη Ι., Καρακότα, Παπαϊωάννου, Καραγιαννάκη, Κουτσού, Καρούτσου, Στρούπα, Κατέχη Β., Κατέχη Κ.
Στην αποστολή συμμετείχαν και οι : Καρίμαλη Α, Πούλη , Γενούζου Ε, Πάκα, Κανελοπούλου, Τσαντίρη, Κράτσα.
ΑΕ Ζωγράφου (Βασίλης Κουνενής-Μπάμπης Ρέλλας): Σπυροπούλου, Πολυδούρη, Κωνσταντιδέλη, Πίου Π., Χαραλάμπους, Καρανδινάκη, Ρεβύθη, Γατή, Πίου Α., Μπριασούλη, Πρωτόπαπα. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι : Κουτσουμπού, Σταυροπούλου, Ντέμτσια, Καζούλη, Ζαφειρίου.
  Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: