- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΟ Πολυκράτης -ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακού 2-3

Με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας για το πρωτάθλημα της α΄κατηγορίας για το 2ο όμιλο μεταξύ του ΑΟ Πολυκράτη -ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακού με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή με 3-2, ενώ ο Πολυκράτης πάρα τις απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες έπαιξε στα ίσια την αντίπαλό του, προηγήθηκε στο 23΄ με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Έμρι με γυριστή κεφαλιά .
Η Ένωση ισοφάρισε στο 57΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Σιαφίλιος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαλατσός , το 1-2 έκανε στο 60΄ ο Κουρλετάκης με σουτ μέσα από την περιοχή από πλαγιά θέση και ο Θύμιος στο 71΄ με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε αέρα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους 1-3 . Ο Πολυκράτης μείωσε σε 2-3 στο 88’ με κεφαλιά του Τσεσμελή .
Να σημειώσουμε ότι οι παράγοντες του Πολυκράτη διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητής για το πέναλτι που καταλόγισε σε βάρος της ομάδας τους και ότι σφύριξε τη λήξη του αγώνα 4 λεπτά νωρίτερα.
Πολυκράτης: Χρήστου, Κακάνης, Γκουβέλης, Τζώτης, Παπαχρήστου, Εμρι, Λιόγκας, Κυριαζής, Γιαννούλης, Πετράκης, Τσεσμελής.
ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακού( Κουλούρης): Χουσάς, Χαττζηθεοδωρίδης, Τσούκας, Χατζηπαναγιώτης, Σεβαστάκης, Κουλούρης, Θύμιος, Παλάσκας, Σιαφίλιος, Μπαλατσός, Κοκκινάκης.
Διαιτητές: Κατόπης, Σίπκας , Κωσταντινίδης
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: