- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος – ΑΣ Κεραυνός Πλατάνου 0-0 (Φωτό)

Β΄ κατηγορία  3η αγωνιστική
Σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες Αρίσταρχος και Κεραυνός Πλατάνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν έκαναν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ . Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα στον αγώνα έχοντας μια μικρή υπεροχή έκαναν 3-4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε χάρις στην πολύ καλή μέρα που βρέθηκε ο τερματοφύλακας του Αρίσταρχου Ασωνίτης που έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις ενώ όταν τον εξουδετέρωσαν στο 69΄
και ο Κρητικός έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία εκεί βρέθηκε ο Γαλανής και έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος, σε αντίθεση με τον Αρίσταρχο που παίζοντας στην κόντρα επίθεση δημιούργησε τις προϋποθέσεις να πάρει αυτός τη νίκη και λίγο έλειψε να πετύχει στο 82΄όταν ο Παρασκευάς βγήκε τε α τετ με τον Ταμβακολόγο πλάσαρε έξυπνα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Κεραυνού .
ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος: Ασωνίτης , LELE, Κρητικός, ,Μπαξεβάνος, Μόρτος, Γαλανής, Σούλιας, Παρασκευάς, Ψιψίνης, Καραμπίνης, Κελεμένη (Ηλιάδης).
ΑΣ Κεραυνός Πλατάνου : Ταμβακολόγος, Θέμελης, Μηνάς, Κοσμάς, Ντέμης, Τσιριγωτάκης, Καβελάρης ( Κρητικός), Γιαννειός , Μιλτιάδους, Ψαρρός, CAUSHAT.

(Νίκος Οικονόμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: