- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πολυκράτης- Λαίλαπας 1-2 Αγώνας Κυπέλλου (Φωτο)

Έναν εξαιρετικό αγώνα παρακολούθησαν εχτές την Κυριακή 06/12/15 οι περίπου 100 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Μυτιληνιών. Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κατόπη βρήκε την ομάδα του Λαίλαπα να πανηγυρίζει ένα απίθανο διπλό με σκορ 1-2 εις βάρος του Πολυκράτη .
Μεγάλος απών του αγώνα ο βασικός τερματοφύλακας του Πολυκράτη Κώστας Χρήστου , ο ήρωας του αγώνα με τον Κεραυνό Πλατάνου , ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγο ενός μικροτραυματισμού στο αριστερό χέρι . Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο συνονόματος του Κώστας Χρήστου παλιός γνώριμος της ομάδας. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πολυκράτη ο οποίος ευτύχησε να σκοράρει στο 3’ λεπτό του αγώνα με τον Κυριαζή , το σουτ του οποίου ενώ ο τερματοφύλακας έλεγχε , αναπήδησε στο χορτάρι , πέρασε πάνω από τον Κόττορα και αναπαύθηκε στο βάθος της εστίας του Λαίλαπα. Από εκεί και πέρα ο Πολυκράτης φαινόταν ότι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε κλείσει στο μισό γήπεδο την ομάδα της Χώρας με κύριους εκφραστές του Λίογκα , Γιαννούλη και Παπαχρήστου χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη . Ο Λαίλαπας την μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο 20 λεπτο του αγώνα την έκανε στο 8’ όπου η σέντρα σουτ του Σταύρου από το κέντρο του γηπέδου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πολυκράτη.

Από εκεί και πέρα ο Λαίλαπας ισορρόπησε τον αγώνα , βρήκε τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο και στο 30’ είδε τον Χρήστου να σταματάει με εκπληκτική απόκρουση το σουτ του Αναστασιάδη. Στο 33’ την ολιγωρία των κεντρικών αμυντικών του Πολυκράτη δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη ο Μάρκου ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έκανε αυτό που απέτυχαν να κάνουν οι αντίπαλοι του πάμπολλες φορές. Έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Χρήστου κάνοντας το 1-1 δίνοντας φτερά στα πόδια των παικτών του Λαίλαπα. Και αυτό φάνηκε άμεσα στο 39’ όπου από κόρνερ πάλι βρέθηκε η άμυνα του Πολυκράτη ανέτοιμη και εκεί ο Καρνάς με κεφαλιά έκανε το 1-2 επιβεβαιώνοντας τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου πως εάν χάνεις τις ευκαιρίες θα δεχτείς γκολ.

Η ατυχία του Πολυκράτη συνεχίστηκε στο 43’ όπου η κεφαλιά του Αναστασιάδη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και με εξουδετερομένο τον τερματοφύλακα του Λαίλαπα ο Γιαννούλης με κεφαλιά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Ετσι οι ομάδες στην ανάπαυλα του αγώνα πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-2 να αδικεί ( λόγο χαμένων ευκαιριών ) την ομάδα του Πολυκράτη .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολυκράτης μπήκε πάλι δυνατά συνεχίζοντας τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών . Ο Λαίλαπας έπαιζε έξυπνα , είχε κλειστεί στην εστία του και απειλούσε κυρίως με αντεπιθέσεις . Η ατυχία του Πολυκράτη συνεχίστηκε όπου στο 75’ , 82’ και 90’ είχε άλλα 3 δοκάρια τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν το ματς στην παράταση. Στο 93’ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα από τον Φλώρο όπου μετά από αναμπουμπούλα στην μικρή περιοχή του Λαίλαπα βρέθηκε ολομόναχος αλλά το δυνατό σουτ του πέρασε πάνω από την εστία του Κόττορα. Ήταν και η τελευταία ελπίδα του Πολυκράτη για να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση. Στο 94΄ο Τσεσμελής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον διαιτητή.

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε τους παίχτες του Λαίλαπα ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την ηρωική πρόκριση , ενώ οι παίκτες του Πολυκράτη ήταν εμφανώς απογοητευμένοι και δε μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι. Περνάει ο Λαίλαπας στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Σάμου όπου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού.

Πολυκράτης Αρχοντούλης:  Χρήστου, Αξιώτης, Βαρδίκος, Εμρι, Αναστασιάδης, Κακάνης, Κυριαζής, Παπαχρήστου, Τσεσμελής, Λιόγκας, Γιαννούλης.
Λαίλαπας Τζερέτας : Κόττορας, Βαρελάς , Σπάγος, Μονάντερος, Ελευθερόγλου, Καρνάς, Σταύρου, Λιόγκας , Γιάνκο , Λούτσος ,Μάρκου. ( Ρεπορτάζ. Γιωρ. Τζουραμάνη)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Tis foto oxi mono sto facebook alla kai sti selida