- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Topfive 5X5 τουρνουά 2015-2016 εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το Topfive 5X5 της Χώρα Σάμου σε συνεργασία με το SamosSport στο νέο του ξεκίνημα πρόκειται να διοργανώσει Τουρνουά ποδοσφαίρου . 
 Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής . Σε μια προσπάθεια άθλησης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας το Topfive διοργανώνει Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 στην Χώρα Σάμου .
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν τα άτομα της ομάδας τους, αφού έχουν διαβάσει τους όρους και τις πληροφορίες που αναγράφονται παρακάτω.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για ένα tablet.
Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έως το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2015στα τηλέφωνα 6978162704 Κώστας Λούτσος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑΤο τουρνουά είναι ποδοσφαιρική διοργάνωση όπου συμμετέχουν ομάδες με πέντε (5) παίκτες σε γήπεδο που διαθέτει συνθετικό τάπητα, προβολείς, αποδυτήρια και καφετέρια . το τουρνουά έχει καθαρά κοινωνική ,αθλητική, και διαφημιστική προοπτική στους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος . Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 12 αθλητές.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Οι ομάδες πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση (σορτς, φανέλες ,κάλτσες και παπούτσια (με σχάρα ή μικρές τάπες για δικιά τους ασφάλεια)). Απαγορεύονται οι παίκτες να φορούν οτιδήποτε μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους άλλους παίκτες ή για τους ίδιους (ρολόγια, δαχτυλίδια, βραχιόλια κ.λ.π.). Αρμόδιος για τον έλεγχο των παικτών είναι ο διαιτητής του αγώνα. Χορηγός μπορεί να αναγράφεται στις φανέλες. Ο Αρχηγός είναι ο μόνος αρμόδιος για τα πάσης φύσεως θέματα με τη διοργανωτική επιτροπή.. Μεταγραφές ή εγγραφές νέων παικτών κατά τη διάρκεια του τουρνουά δεν γίνονται δεκτές. Κάθε ομάδα πρέπει να προσέρχεται 15΄ πριν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης του αγώνα το φύλλο αγώνος κλείνει σε 10΄.

 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Ενστάσεις, παρατηρήσεις κ.λ.π. αναγράφονται στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνος, παρουσία διαιτητού και αρχηγών, μετά τη λήξη του αγώνα.
 Σε περίπτωση που ομάδα δημιουργήσει επεισόδια μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο αγώνας διακόπτεται και η ομάδα αποβάλλεται από το τουρνουά καταβάλλοντας όλο το χρηματικό ποσό που της αναλογεί μέχρι της λήξεως του τουρνουά .

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ1. Για να αναβληθεί αγώνας, θα πρέπει να υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα. Στην περίπτωση αυτή ο αγώνας διεξάγεται την ημέρα και ώρα που θα ορίσει η επιτροπή.

2. Όλες οι ομάδες υποχρεούνται να ενημερώνουν έγκαιρα και άμεσα (τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα), σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στο γήπεδο, την προγραμματισμένη ημέρα του αγώνα, τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας και τον υπεύθυνο των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 3. Η ομάδα που δεν έχει ενημερώσει έγκαιρα για τη μη προσέλευσή της στον αγώνα, χάνει τον αγώνα με 2-0 τέρματα κατά της.

 4. Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον (Νίκη 3 βαθμοί , Ισοπαλία 1 βαθμό, Ήττα 0 βαθμούς).

5 Η κλήρωση των ομάδων, ο χρόνος και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων καθώς και όλες οι περαιτέρω διευκρινήσεις που είναι απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, θα καθοριστούν οριστικά κατά τη συγκέντρωση όλων των εμπλεκομένων, στην καφετέρια του Topfive, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

 6. Κατ’ εξαίρεση, σε περίπτωση μη προσέλευσης ομάδας, ένεκα αποδεδειγμένων ανωτέρας βίας ο αγώνας αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νεότερη ημερομηνία με απόφαση τις επιτροπής .

7. Οι ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων θα τηρούνται αυστηρά, γι’ αυτό η προσέλευση των ομάδων ορίζεται 15’ πριν την έναρξη του αγώνα.

8. Ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στην σωστή λειτουργία του πρωταθλήματος θα αποβάλλεται.


9. Όλες οι ομάδες και οι συμμετέχοντες στο τουρνουά, θεωρείται ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής.


 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: