- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ Σάμου: Πρόγραμμα Αγώνα SUPER CUP Κυριακή 8-11-2015


Η ΕΠΣ Σάμου, αποφάσισε την διεξαγωγή αγώνα μεταξύ του Πρωταθλητή 2014-15, ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και της Κυπελλουχου ομάδας της ίδιας περιόδου, ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στο στάδιο Καρλοβάσου την Κυριακή 08/11/15 και ώρα 14.15.
Ο αγώνας αυτός θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των Αχιλλέα Μανδάλου και του Ιωάννη Μάρκου, καθώς επίσης θα προσφερθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες τους, σε αναγνώριση των υπηρεσιών που προσέφεραν στο Σαμιακό Ποδόσφαιρο. Κατά την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Του αγώνα θα προηγηθεί επίσης αγώνας επίδειξης μεταξύ των προπαιδικών ομάδων των δύο ομάδων.    
 Οι όροι διεξαγωγής του ανωτέρου αγώνα θα είναι σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σάμου περιόδου 2015-16 που σας έχει αποσταλεί με αριθμ. Πρωτ. 383/15-10-15.   
 

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο, να παραβρεθεί και να τιμήσει με την παρουσία του την προσπάθεια των δύο ομάδων, αλλά και την μνήμη του Αχιλλέα και του Γιάννη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:45  - Αγώνας επίδειξης μεταξύ των ομάδων juniors των δύο Σωματείων με δύο (2)  ημίχρονα των 15 και 5΄λεπτο ημίχρονο.     

 13:20 – 13:25 – Αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου  και απομάκρυνση των εστιών του προηγούμενου αγώνα .

13:30  Προθέρμανση των δύο ομάδων 

14:10 – Είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο συνοδεία των μικρών ποδοσφαιριστών  που συμμετείχαν στον προηγούμενο αγώνα . Κάθε ομάδα θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη ομάδα juniors της αντίπαλης . Οι ομάδες θα παραταχθούν στην πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου μπροστά από τος επίσημους.

14:12 – Απονομή τιμητικών πλακετών στους εκπροσώπους των οικογενειών του Αχιλλέα Μανδάλου και Ιωάννη Μάρκου.

 14:16 – Έναρξη του αγώνα αφού προηγηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αχιλλέα Μανδάλου και Ιωάννη Μάρκου.

Στο χώρο των επισήμων θα παραβρεθούν αυστηρά μόνο όσοι έχουν επίσημες προσκλήσεις. 
 Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: