- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ : Παραλείψεις και λάθη ετών διορθώνονται με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων

Δελτίο Τύπου  Αδειοδότηση Γηπέδων
Οι καθημερινές, μεθοδικές, υπεύθυνες και συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.), είχαν ως ευτυχή κατάληξη την οριστική αδειοδότηση τεσσάρων -4- γηπέδων της Σάμου, της Χώρας, των Μυτιληνιών, της Σάμου και του Καρλοβάσου.
Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα αδειοδοτηθούν και τα γήπεδα Κοντακεϊκων και Μαραθοκάμπου.
Το έργο έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο, κατόπιν μελέτης η οποία εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σάμου.
Δεν πρόκειται απλά για ένα κομμάτι σύρμα, όπως θεωρούν κάποιοι.
Μέλη του εν λόγω Δημοτικού Οργανισμού είχαν συνάντηση με τους υπεύθυνους 19 αθλητικών σωματείων της Σάμου, παρουσία του ΔΣ της Ε.Π.Σ στην οποία συναποφάσισαν την προσωρινή μετακίνησή τους σε άλλα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Πυθαγόρα έστειλε το παραχωρητήριο αποδεχόμενη την μετακίνησή της στο γήπεδο της Χώρας στην ΕΠΣ Σάμου στις 8/11/2015(αριθμ.πρωτ 503-9/11/2015) μέσω fax.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ,κοιτάζοντάς σας κατάματα ,ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση λόγω άστοχων ενεργειών μας να θέσουμε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κανενός .
Δεν επιθυμούμε να είμαστε αρεστοί αλλά άριστοι κι αυτό ίσως είναι πρωτόγνωρο στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.
Προχωρούμε με βήματα σταθερά και να είστε σίγουροι ότι στο προσεχές διάστημα θα χαιρόμαστε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα .
Παραλείψεις και λάθη ετών διορθώνονται με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων , εάν φυσικά θέλουμε να δούμε επιτέλους και τη Σάμο να βρίσκεται στη θέση η οποία της αξίζει.

(Πηγή samiakoslogos.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: