- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Συνέντευξη τύπου εκπροσώπων της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Αναγέννησης Σάμου

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 ,στο Ξενοδοχείο Αιολίς , ο πρόεδρος της Αναγέννησης Σάμου Θεολόγος Φράγκος τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Φράγκος , Φάνης Κουτζάς και Κατερίνα Γαλάνη , ο εκπρόσωπος της τεχνικής ηγεσίας Γιάννης Βαραγιάννης και το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αγλαΐα Σκορδά, έδωσαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ για την πορεία της ομάδας βόλεϊ γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορίας.

Ο κ. Φράγκος είπε ότι ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει . Τα έξοδα για το πέρας του πρωταθλήματος είναι από 14 έως 16 χιλιάδες ευρώ, η ομάδα θα κάνει τέσσερις τουλάχιστον διανυκτερεύσεις στην Αθήνα, και ήδη εξασφαλίσαμε τα εισιτήρια. Σε ερώτηση στον κ. Φράγκο αν η πολιτεία βοηθάει είπε ότι έχει πάρει υπόσχεση από το δήμο ότι θα βοηθήσει και ότι η Αναγέννηση θα είναι πρεσβευτής του νησιού στην Αθήνα. Για τον νέο προπονητή Κώστα Μιλιώνη είπε γνωριζόμαστε τρία χρόνια και έχουμε καλή σχέση και όταν έμαθα ότι είναι ελεύθερος του έκανα πρόταση και δέχτηκε θα έρχεται δυο- τρεις μέρες την εβδομάδα πριν τα επίσημα παιγνίδια στη Σάμο και τις υπόλοιπες ημέρες θα εκτελούν το προπονητικό πρόγραμμα οι βοηθοί του Βαραγιάννης και Κνίτης και εκείνος θα παρακολουθεί όλες τις ομάδες στην Αθήνα .

Ρωτήθηκε ο πρόεδρος για την αθλήτρια Ανδριάνα Δημητροπούλου, είπε έγιναν προσεγγίσεις αλλά θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο να επανέρθει και η ομάδα μπορεί να πορευτεί και χωρίς τη Δημητροπούλου. Για το αν έγινε κρούση σε άλλες τοπικές ομάδες για παραχώρηση αθλητριών προς ενίσχυση της Αναγέννησης, ο κ. Φράγκος ανέφερε ναι κάναμε πρόταση σε μία αθλήτρια από το Καρλόβασι, και δυο από τον Πολυκράτη , η αθλήτρια από το Καρλόβασι μας είπε ότι πάει Γ΄ Λυκείου και δεν μπορεί να έρθει, θα δώσει βάση στα μαθήματά της.

Ενώ από τον Πολυκράτη ζητήσαμε δυο αθλήτριες σε μορφή δανεισμού κάναμε και επίσημο έγγραφο για να γίνει κάποιο ραντεβού με τις αθλήτριες, τις οικογένειές τους, τη διοίκηση της ομάδας για να τους αναλύσω το τι ακριβώς ζητάω, αλλά μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν πήρα καμία απάντηση.

Για το αν υπάρχουν χορηγοί στην ομάδα ο πρόεδρος απάντησε υπάρχουν κάποιοι που βοηθούν την ομάδα από την Αθήνα και από εδώ, τα ονόματά τους θα δημοσιοποιήσουμε με δελτίο τύπου , ευχαρίστησε το γυμναστήριο Παλμός που όλο το καλοκαίρι είχε διαθέσει τα όργανα στην ομάδα , επίσης έχει διαβεβαίωση από τον κ. Λουτράρη ότι θα αναλάβει τις μετακινήσεις της ομάδας στην Αθήνα, συνέχισε λέγοντας δεν θέλουμε να πιέζουμε το κόσμο οι καιροί είναι δύσκολοι, εγώ με τον αδελφό μου Δημήτρη Φράγκο θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε περισσότερο . Σε ερώτηση αν γύρναγε το χρόνο πίσω την ημέρα που ήταν ο τελικός με τον Νηρέα Χίου θα επιθυμούσε πάλι την άνοδο, απάντησε ναι εμείς θα το ζήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί με τα κορίτσια, αλλά είναι μια υπόσχεση και ένα προσωπικό στοίχημα.

  
Για την παραίτηση του Λεωνίδα Βουρονίκου από προπονητή της ομάδας ο κ. Φράγκος είπε ότι έμαθε την παραίτησή του μέσω από ένα post που έκανε στο facebook. Αργότερα μετά από είκοσι μέρες μας έστειλε και επιστολή ότι παραιτείται. Ο λόγος είναι ότι είχε θέσει σαν όρο να είναι και προπονητής στην ομάδα των παγκορασίδων. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές κι έτσι αποφασίσαμε να προσλάβουμε έναν έμπειρο προπονητή τον κ. Κώστα Μηλιώνη, ενώ τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες έχει αναλάβει ο κ. Σήφης Φαράτσης, δηλαδή τις παγκορασίδες, κορασίδες και νεανίδες.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ο βοηθός προπονητή της ομάδας κ. Γιάννης Βαραγιάννης αν παίζει ρόλο η ψυχολογία στην ομάδα , είπε πρέπει να ξεχάσουμε την τοπική κατηγορία με την εθνική κατηγορία στην ψυχολογία πάμε καλά στον αγωνιστικό τομέα αλλάζουμε νοοτροπία φέτος ξεκινήσαμε πιο οργανωμένα πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο .
Συνέχισε λέγοντας θέλουμε δουλειά χάσαμε χρόνο με την αλλαγή προπονητή , για τον νέο προπονητή είπε αυτός είναι προπονητής αυτός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα είναι τιμή για το νησί να έχει ένα τέτοιο όνομα και δική του τιμή να έχει μια περιφερική ομάδα και τη μόνη νησιώτικη που συμμετέχει στην κατηγορία αυτή . Για την Ανδριάνα Δημητροπούλου ο κ. Βαραγάννης ανέφερε ότι κάθε παίχτρια της αξίας της Ανδριάνας είναι απώλεια και μακάρι να επανέρθει. 


Το λόγο πήρε το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αγλαΐα Σκορδά και απαντώντας στην ερώτηση τι την έκανε να έρθει με μεταγραφή στην Αναγέννηση είπε οτι είχα δηλώσει ότι πέρασα τα καλυτέρα μπαράζ εδώ με την πρώην μου ομάδα τον Τελχινί Ρόδου , το ξενοδοχείο ,οι σχέσεις μου με τις αθλήτριες, με τον πρόεδρο, τον προπονητή και βασικό η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο πρόεδρος. Σε επόμενη ερώτηση αν το επίπεδο της Αναγέννησης είναι πάνω από της Ρόδου ανέφερε αυτή τη στιγμή με την προετοιμασία που κάναμε είμαστε πιο πάνω στα μπαράζ ήμασταν ισοδύναμες.
Η αθλήτρια Κατερίνα Γαλάνη είπε αυτό που κάναμε είναι άθλος μεγάλη επιτυχία για τη Σάμο, θα πρέπει όλοι να το αγκαλιάσουν και να βοηθήσουν την ομάδα.

 Ο κ. Φάνης Κουτζάς μέλος του ΔΣ και εκ των υπευθύνων της ομάδας μπάσκετ, είπε ότι το τμήμα του μπάσκετ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσει την ομάδα του βόλεϊ και ήδη έχουμε παραχωρήσει ώρες από τις προπονήσεις μας.

Τα συνέντευξη τύπου έκλεισε ο κ. Γιάννης Βαραγιάννης ο οποίος είπε ότι είναι μεγάλη τιμή και για μας και για το νησί η συμμετοχή της Αναγέννησης στην Α2 Εθνική κατηγορία. Χρειαζόμαστε περισσότερο την ηθική στήριξη. Η οικονομική θα βρεθεί με διάφορους τρόπους. Απευθυνόμενος σε σας τα ΜΜΕ, βοηθείστε με όποιον τρόπο νομίζετε εσείς πιο σωστό να έρθει ο κόσμος κοντά μας, να έρθει στο γήπεδο , σε όλες τις εκπομπές σας να αναφέρετε και για την ομάδα του νησιού που συμμετέχει στην α2 εθνική κατηγορία εσείς έχετε τη δύναμη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: