- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

AΕ Καρλόβασι: Κάλεσμα στους Καρλοβασίτες και στις Καρλοβασίτισες

Καρλόβασι, 9 Οκτωβρίου 2015
Αγαπητέ συμπολίτη,Ο καθένας από εμάς έχει τις ασχολίες του, τα προβλήματά του , τα διακριτά του συμφέροντα και τα διαφορετικά πιστεύω του. Σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει κοινός τόπος για όλους μας. Το μόνο που ενώνει το σύνολο των Καρλοβασιτών, είναι η <Αθλητική Ένωση Καρλοβασίου>, η ιστορική ομάδα της πόλης. Εκεί δεν χωράνε ταξικές διαφορές, ιδεολογικές προκαταλήψεις και συμφεροντολογικοί προσανατολισμοί.

Εκεί μετράει μόνο η συμμετοχή, η ενεργητικότητα και η ευθύνη όλων μας. Γιατί, η ανάπτυξη του αθλητισμού σε μια πόλη δείχνει το μέγεθος της πνευματικής, ψυχικής και σωματικής υγείας των κατοίκων της. Γιατί, η αποκοπή τής κοινωνίας από τον αθλητικό φορέα της πόλης απομακρύνει τη νεολαία από τους στίβους, την οικογένεια από τα γήπεδα, εκμηδενίζει τον κοινωνικό έλεγχο για καλύτερη διαχείριση και πληρέστερη διαφάνεια, από την πλευρά των ολίγων ενασχολούμενων και αποδυναμώνει τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλητισμού και του πολιτιστικού πνεύματος, που αυτός προωθεί και εξελίσσει.

        Το σημερινό Δ.Σ., παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει, προσπαθεί να διατηρήσει την ΑΕΚ ανταγωνιστική και παράλληλα να την καταστήσει κέντρο άθλησης της νεολαίας και σχολείο, που διδάσκει την ομαδικότητα και το }ευ αγωνίζεσθε~. Μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ στέκεται συνεπής απέναντι στην πολύχρονη και πλούσια ιστορία της. Ενδεικτικά αναφέρουμε :

      = Τη δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (6-10 ετών) με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν ελπιδοφόρα για το μέλλον.

     = Την ένταξη της Ακαδημίας στο πρόγραμμα <ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ> της ΟΠΑΠ Α.Ε. ( 125 μόνο ανάμεσα σε χιλιάδες σε όλη τη χώρα). Αυτό σημαίνει υποστήριξη σε εξοπλισμό, τεχνογνωσία και ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

       •Το Τμήμα Υποδομής κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα 2014-2015 και τα τμήματα τζούνιορ έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην εκμάθηση της τεχνικής του αθλήματος και στην κατανόηση της αξίας του ομαδικού πνεύματος.


      = Την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 2014-2015 από τους άνδρες.

      = Την πρόσληψη του Δημήτρη Σκούνα, ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, που διαθέτει ανώτατο πτυχίο προπονητικής (ΟΥΕΦΑ).

      = Το συμμάζεμα των οικονομικών μέσα από προσφορές μελών και μη, εκδηλώσεις, λαχειοφόρες αγορές κ.λ.π.

       Τονίζουμε ότι επιδίωξή μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας, ειδικότερα των παιδιών, η αναγνώριση και ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών τους και βέβαια η διάκρισή τους που θα φέρει τις νίκες και αυτές τον πρωταθλητισμό.

       Σε αυτή την προσπάθεια σε θέλουμε κοντά μας για να ασκείς κριτική και έλεγχο και να υποβάλεις προτάσεις. Εμείς για να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη σου, προγραμματίζουμε ανοιχτές Συνελεύσεις Μελών στο τέλος κάθε διμήνου ξεκινώντας από τον Νοέμβριο για το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. Εκεί ο κοινωνικός έλεγχος θα γίνεται πράξη και ο απολογισμός του Δ.Σ. θα αποτελεί υποχρέωση και καθήκον.

       Θεωρώντας την ενεργό συμμετοχή σου δεδομένη, σου εσωκλείουμε έντυπο Αίτησης Εγγραφής Μέλους«και σε περιμένουμε στην πρώτη διμηνιαία Συνέλευση Μελών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/11/2015, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Ε. Καρλοβασίων.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της ΑΕ Καρλοβασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: